Jump to content

[Sport]Carlo Ancelotti, fără soluții în apărare pentru meciul cu Șahtior. Încă un fundaș s-a accidentat


Tom

Recommended Posts

Real Madrid se confruntă cu probleme mari de lot înaintea meciului cu Șahtior Donețk, din grupele Ligii Campionilor, programat pe 19 octombrie și transmis în direct pe Digi Sport.RCD Espanyol v Real Madrid CF - La Liga Santander, Barcelona, Spain - 03 Oct 2021

Alaba și Militao s-au accidentat
Fundașul austriac David Alaba (29 de ani) s-a întors accidentat de la echipa națională și nu va putea fi recuperat la timp, potrivit Marca și AS.

Alaba are o problemă la genunchi și ar putea să rateze și ‘El Clasico’, programat pe 24 octombrie. Fundașul va efectua investigații suplimentare.

David Alaba are 9 meciuri în acest sezon pentru Real Madrid, reușind două pase decisive.

 

O altă veste proastă pentru Carlo Ancelotti este accidentarea lui Eder Militao (23 de ani), în ultimul meci al Braziliei, împotriva Columbiei.

Prin urmare, Real Madrid are doar doi fundași centrali valizi: Nacho Fernandez și Jesus Vallejo.

Șahtior - Real Madrid, 19 octombrie, LIVE VIDEO pe Digi Sport
Fundașii stânga Ferland Mendy și Marcelo au revenit după accidentări, dar nu sunt într-o condiție fizică bună. Miguel Gutiérrez (20 de ani) este anunțat titular cu Șahtior.

O altă problemă este pe postul de fundaș dreapta, în condițiile în care Dani Carvajal este accidentat și nu va fi recuperat pentru meciul cu Șahtior Donețk. Lucas Vazquez este singura variantă a lui Ancelotti.

Real Madrid nu-și mai permite pași greșiți în grupele Ligii Campionilor, după eșecul cu Sheriff Tiraspol. ‘Galacticii’ riscă să ajungă pe ultimul loc în grupa D, dacă vor pierde în Ucraina, iar Inter câștigă meciul cu Sheriff Tiraspol.

Meciul Șahtior Donețk – Real Madrid este programat pe 19 octombrie, de la ora 22:00, în direct pe Digi Sport.
"El Clasico", duelul dintre Barcelona și Real Madrid, se joacă pe 24 octombrie, de la 17:15, și poate fi urmărit în format LIVE VIDEO pe Digi Sport 1, sau pe www.digisport.ro, de către abonații RCS & RDS.

aGFzaD02MjlkZjJlYWIxNDE5ZDRjYWMwZWI1ODE1

Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/champions-league/carlo-ancelotti-fara-solutii-in-aparare-pentru-meciul-cu-sahtior-inca-un-fundas-s-a-accidentat-1316447

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines