Jump to content

[Sport]FCSB, în criză! Cum poate arăta echipa la meciul cu CS Mioveni și câți jucători valizi au rămas


Tom

Recommended Posts

FCSB se confruntă cu mari probleme de efectiv înaintea meciului cu CS Mioveni, programat sâmbătă, de la ora 20:30, în direct la Digi Sport 1.Andrei Dumiter, în meciul CS Hunedoara - FCSB / Foto: Sport Pictures

Nu mai puțin de șapte fotbaliști, Cătălin Straton, Valentin Crețu, Iulian Cristea, Sorin Șerban, Răzvan Oaidă, Andrei Cordea și Valentin Gheorghe, au fost depistați cu COVID-19, Adrian Șut și Costantin Budescu au prezentat simptome și au fost plasați în izolare, iar Ovidiu Popescu s-a accidentat chiar în săptămâna jocului.

Criză la FCSB. Cum poate arăta echipa în meciul cu CS Mioveni
De asemenea, Octavian Popescu nu a mai jucat de la jumătatea lunii septembrie, când s-a accidentat în meciul cu U Craiova 1948, a revenit în ultimele zile la antrenamente, însă lipsa ritmului de joc ar putea fi un impediment în calea utilizării sale.

Octavian Popescu ar putea apărea în lot, mai ales în aceste condiții, însă perioada scurtă trecută de la recuperare, dar și lipsa ritmului de joc ar putea fi motive pentru care să nu fie folosit.

În aceste condiții, FCSB este nevoită să improvizeze la Buzău cu CS Mioveni, când nu va avea soluții multe de pe banca de rezerve, însă testele pozitive și accidentările din ultima perioadă vor afecta și primul ”11”.

Cum poate arăta FCSB cu CS Mioveni:

Vlad - Haruț, Vinicius, Miron, Radunovic - Olaru, Perianu, Tănase - I. Stoica, Keșeru, Dumiter
O altă soluție la care poate apela staff-ul tehnic este titularizarea lui Florin Tănase în banda stângă a atacului și înlocuirea lui Andrei Dumiter cu Alexandru Musi, care ar juca inter, însă fostul fotbalist al lui Sepsi are avantajul experienței la nivelul primei ligi.

Cu acest prim 11, FCSB, care are valizi doar 15 jucători din circuitul primei echipe, va rămâne cu doar patru soluții pentru banca de rezerve, portarul Ștefan Târnovanu, mijlocașii Alexandru Musi și Octavian Popescu, dacă va putea intra, și atacantul Ivan Mamut.

Pentru a suplini absențele, FCSB a apelat la jucători de la juniori, Paul Ganea și Ștefan Moraru fiind doi dintre tinerii care s-au pregătit alături de prima echipă în ultima perioadă.

Cine va sta pe banca FCSB-ului la meciul cu CS Mioveni
Nu doar fotbaliștii de la FCSB au fost afectați de COVID-19, ci și antrenorii. Astfel, Edi Iordănescu și aproape întreg staff-ul său, inclusiv Mihai Pintilii, cel care nu mai apăruse pe banca tehnică la precedentele jocuri, au fost deistați pozitiv.

La meciul cu CS Mioveni, pe banca tehnică a FCSB-ului vor sta Eugen Nae, angajat pentru această perioadă, Thomas Neubert, singurul din staff care nu s-a infectat, și Mihai Stoica.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/fcsb-in-criza-cum-poate-arata-echipa-la-meciul-cu-cs-mioveni-si-cati-jucatori-valizi-au-ramas-1319535

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines