Jump to content

[Sport]Naționala României a ratat un jucător de perspectivă, care a debutat pentru Israel


Tom

Recommended Posts

Atacantul Suf Podgoreanu (19 ani), care are cetățenie română și israeliană, a debutat pentru echipa națională de seniori a Israelului în meciul cu Republica Moldova, din preliminariile Cupei Mondiale Qatar 2022.Pilka nozna. eMME. Polska - Izrael. 07.09.2021

Podgoreanu putea să joace pentru România
Podgoreanu, un atacant de 1,93 metri înălțime, a intrat pe teren în minutul 87 al meciului Israel – Moldova, scor 2-1, pe 12 octombrie.

Suf Podgoreanu s-a născut în Hadera, Israel, dar tatăl său este român. În 2020, Podgoreanu a primit cetățenia română.

În acest sezon, Suf Podgoreanu a debutat în Serie A, pentru Spezia. A jucat 72 de minute în două partide.
Format la academia clubului Maccabi Haifa, Podgoreanu a fost transferat la AS Roma în septembrie 2020, pentru 300.000 de euro. În august 2021, echipa capitolină l-a vândut pe atacant la Spezia, pentru 500.000 de euro.

Karim Adeyemi, fotbalistul cu mamă româncă, a ales să joace pentru Germania
România a pierdut un mare talent care putea fi eligibil pentru echipa antrenată de Mirel Rădoi. Este vorba de Karim Adeyemi, atacantul lui RB Salzsburg.

Din 5 septembrie 2021, după ce Hansi Flick l-a trimis pe teren în minutul 75 al meciului Germania-Armenia, scor 6-0, în Grupa J de calificare la CM 2022, acest lucru nu mai este posibil. Oricum speranţele erau mici fiind vorba despre un asemenea talent, dar existau.

Karim a jucat pentru prima dată în naţionala de seniori a "panzerelor" şi şi-a marcat debutul cu un gol frumos în minutul 90+1. A fost al şaselea al meciului, la capătul unei faze în care atacantul de la Salzburg a participat activ şi a oferit o pasă de efect înainte să tragă la poartă.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/cm-2022-qatar/nationala-romaniei-a-ratat-un-jucator-de-perspectiva-care-a-debutat-pentru-israel-1317775

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines