Jump to content

[Sport]Scarlatache reclamă penalty-ul primit de FCSB în meciul cu Mioveni: "Ce era să fac?"


Tom

Recommended Posts

Adrian Scarlatache (34 de ani) s-a declarat dezamăgit de deciziile arbitrului Marcel Bîrsan în meciul FCSB - CS Mioveni, scor 3-0.FOTBAL:FCSB-CS MIOVENI, LIGA 1 CASA PARIURILOR (16.10.2021)Mioveni a încasat primul gol după un penalty comis de Scarlatache. Fundașul oaspeților spune că arbitrul Bîrsan a acordat prea ușor acel penalty:

Scarlatache reclamă penalty-ul primit de FCSB în meciul cu Mioveni: "Ce era să fac?"
"Nu a fost nevoie să văd reluarea de la penalty. Eu am simțit în timpul meciului că nu a fost penalty. Am lovit mingea, iar el practic s-a aruncat peste picioarele mele. Ce era să fac? Am înțeles că și la al doilea gol a fost ofsaid. Suntem o echipă mică, ce să facem, este păcat...

Probabil că altfel s-ar fi jucat dacă rămâneam 11 contra 11. Noi suntem o echipă mică, știm ce avem de făcut, dar e greu să-ți mai revii după asemenea decizii. Nu ne-a fost frică de COVID, noi, majoritatea, suntem vaccinați", a spus Scarlatache, după eșecul cu FCSB.

VIDEO Rezumatul meciului FCSB - CS Mioveni
Lovită de COVID-19, cu 14 jucători absenți și doar cu doi pe banca de rezerve, FCSB n-a avut probleme cu CS Mioveni, în etapa a 12-a. Roș-albaștrii s-au impus la scor de neprezentare, 3-0.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/scarlatache-reclama-penalty-ul-primit-de-fcsb-in-meciul-cu-mioveni-ce-era-sa-fac-1320579

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines