Jump to content

[Sport]FCSB a mai pierdut un jucător de bază! Anunțul lui MM Stoica: "Are entorsă de gradul 3! S-a accidentat la ultima fază"


Tom

Recommended Posts

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, a anunțat că Ovidiu Popescu (27 de ani) va lipsi circa 6 săptămâni după ce s-a accidentat la antrenament.FOTBAL:CHINDIA TARGOVISTE-FCSB, LIGA 1 CASA PARIURILOR (1.10.2021)

MM Stoica spune că Ovidiu Popescu s-a accidentat în urmă cu trei zile, la finalul antrenamentului, iar verdictul medicilor a fost entorsă de gradul III: " Sper să nu avem probleme cu vreo accidentare (n.r în meciul CS Mioveni). Terenul se prezintă destul de bine, având în vedere că a plouat non-stop în ultimele zile.

Deja avem niște accidentări de durată. Sunt indisponibili pentru o perioadă mai lungă Octavian Popescu, Șut și Budescu. Ovidiu Popescu va sta între patru și șase săptămâni, mai mult spre șase săptămâni. Are o entorsă de gradul III, suferită la ultima fază din antrenament", a spus MM Stoica, înaintea meciului FCSB - CS Mioveni.

Ce echipă a încropit FCSB pentru meciul cu CS Mioveni, după ce 12 jucători au devenit indisponbili
Lovită de accidentări și de un nou focar de COVID-19, FCSB are doar 13 jucători pe foaia de joc pentru partida cu CS Mioveni, programată la Buzău:

Primul 11 al FCSB cu CS Mioveni: Vlad - Haruț, Vinicius, Miron, Radunovic - Olaru, Perianu, Fl. Tănase - I. Stoica, Keșeru, Dumiter
Pe banca de rezerve a FCSB-ului vor lua loc doar doi jucători: portarul Ștefan Târnovanu și atacantul Alexandru Musi.

12 jucători lipsesc de la FCSB pentru acest meci! Partida cu CS Mioveni se dispută la Buzău, Arena Națională fiind închisă pentru turneul Dota 2.

Meciul FCSB - CS Mioveni poate fi urmărit în direct la Digi Sport 1 și în format live video pe siteu-ul digisport.ro, pentru abonații RCS-RDS.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/fcsb-a-mai-pierdut-un-jucator-de-baza-anuntul-lui-mm-stoica-are-entorsa-de-gradul-3-s-a-accidentat-la-ultima-faza-1320333

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines