Jump to content

[Sport]Elvir Koljic, din nou indisponibil pentru Universitatea Craiova! Problemele de lot cu care se confruntă Reghecampf


Tom

Recommended Posts

Universitatea Craiova - Academica Clinceni, ultimul meci din runda cu numărul 12 a Ligii 1, se dispută luni, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.craiova

Elvir Koljic, din nou indisponibil pentru Universitatea Craiova! Problemele de lot cu care se confruntă Reghecampf
Reghecampf, care a vorbit și despre incidentele din avionul naționalei U21, a prefațat partida cu ultima clasată din Liga 1 și a declarat că are trei jucători indisponibili - Elvir Koljic, care acuză din nou probleme medicale, Antoine Conte (accidentați) și Vladimir Screciu (suspendat).

"Eu sper ca această pauză să ne aducă un plus din toate punctele de vedere. Ne-am pregătit foarte bine, am avut parte de un program foarte bun. Nu ascund faptul că, după ultimul meci, Koljic nu s-a putut antrena și pregăti 100%, având o problemă de sănătate. Conte, la fel, după acea problemă la gleznă nu și-a revenit încă. Toți ceilalți jucători s-au pregătit foarte bine.

Screciu este suspendat. Roguljic s-a pregătit foarte bine, sper ca în scurt timp să ia și el parte la meciurile noastre. Vom decide astăzi lotul pentru meciul de mâine, dar ce vă pot spune e că s-a antrenat foarte bine. Reacția lui a fost una pozitivă. Depinde de el în următoarea perioadă cum se va integra în lotul nostru", a spus Reghecampf, la conferința de presă.

Antrenorul oltenilor a vorbit și despre gazonul de pe stadionul "Ion Oblemenco", care a fost schimbat în perioada recentă.

"Vom aborda acest meci cu cei mai buni jucători pe care îi avem la dispoziție, cu mare seriozitate, indiferent de poziția din clasament a celor din Clinceni. Clar noi o să abordăm meciul și vom juca la 100%. Depinde numai de noi. Dacă vom intra serioși, cu o determinare bună, probabil vom avea un meci mai ușor. Dacă nu se va întâmpla asta, vom avea un meci dificil.

Știu nivelul jucătorilor noștri, știu ce pregătim zi de zi la antrenament. Cred că au toate condițiile, au motivație, au absolut tot ce au nevoie pentru a lua cele trei puncte.

Ne dorim să jucăm fotbal, avem nevoie de un gazon bun, unde să putem pasa, unde să avem viteză, să facem acțiunile noastre. Avem jucători care pot juca dintr-o atingere, din două. Ai nevoie de o viteză mai mare a balonului și de gazon care trebuie să fie la un nivel foarte bun", a mai spus Reghecampf.

Universitatea Craiova se află pe locul 6 în Liga 1, cu 19 puncte, în timp ce Academica Clinceni e ultima clasată, cu doar trei puncte strânse în 11 etape.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/elvir-koljic-din-nou-indisponibil-pentru-universitatea-craiova-problemele-de-lot-cu-care-se-confrunta-reghecampf-1321375

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines