Jump to content

[Sport]”De ce aduci atâția bani în România, nenorocitule?”. Gigi Becali se erijează în victimă în lupta cu instituțiile statului


Tom

Recommended Posts

Gigi Becali (63 de ani) continuă lupta cu instituțiile statului! Patronul FCSB-ului consideră că vicecampioana are tot dreptul de a evolua pe noile arene din Capitală, construite din bani publici.gigi becali bani

Cu Arena Națională ”blocată” de competiția internațională de Dota 2, FCSB a fost nevoită să găzduiască duelul cu CS Mioveni (3-0), din etapa a 12-a a Ligii 1, la Buzău. Gruparea patronată de Gigi Becali și-a dorit să evolueze în Ghencea, pe noul stadion ”Steaua”, sau pe ”Arcul de Triumf”, însă s-a lovit de refuzul Clubului Sportiv al Armatei, respectiv al Ministerului Tineretului și Sportului.

Gigi Becali, supărat că FCSB-ul are interzis pe stadioanele ”Steaua” și ”Arcul de Triumf”: ”Am plătit taxe și impozite de sute de milioane de euro”
Patronul roș-albaștrilor susține că este îndreptățit să ceară ca echipa sa să evolueze pe noile stadioane din București, construite din bani publici, atât timp cât societatea pe care o conduce a contribuit substanțial la bugetul statului român, prin taxe și impozite de ”sute de milioane de euro”.

”Nu mă mai interesează, eu știu doar atât: Cu ajutorul lui Dumnezeu, am adus câteva sute de milioane de euro în România din vânzări de jucători, am plătit taxe și impozite de sute de milioane de euro și, pentru chestia asta, drept răsplată, mi-au spus:

`De ce aduci atâția bani în România, nenorocitule? Nu joci nici pe Ghencea, nici pe Arcul de Triumf, nu joci nicăieri`. Atunci o să fac numai spitale și o să dau bani la biserici și să vedem cine va avea biruința”, a spus Gigi Becali, la ProX.
Dennis Man (13 milioane de euro - Parma), Nicolae Stanciu (9,7 milioane de euro - Anderlecht), Vlad Chiricheș (9,5 milioane - Tottenham), Florin Gardoș (6,8 milioane - Southampton), Mirel Rădoi (6 milioane - Al Hilal) și Bogdan Stancu (5 milioane - Galatasaray) sunt cele mai scumpe transferuri reușite de FCSB în ”era Becali”.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/de-ce-aduci-atatia-bani-in-romania-nenorocitule-gigi-becali-se-erijeaza-in-victima-in-lupta-cu-institutiile-statului-1324719

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines