Jump to content

[Sport]Cristiano Ronaldo, departe de a fi cel mai bun fotbalist din istorie: "Destul cu drama! Nu e nici măcar în top cinci"


Tom

Recommended Posts

Cristiano Ronaldo (36 de ani) este considerat de către unele voci drept cel mai bun fotbalist din istorie.cristiano ronaldo

Cu toate acestea, alții consideră că portughezul nici măcar nu are cum să se compare cu eternul său rival, Lionel Messi, sau cu alți jucători care au dominat fotbalul în trecut.

Cassano consideră că Ronaldo nu este în top 5 fotbaliști din istorie
Unul dintre ei este Antonio Cassano, fotbalist despre care se spune că nu a reușit să profite de talentul uriaș pe care îl avea. Fostul atacant al lui Real Madrid l-a mai criticat în trecut pe CR7, iar acum a revenit cu o nouă declarație despre portughez, în care îl omite din topul său personal al celor mai buni fotbaliști din istorie.

"Destul cu drama. Este Cristiano Ronaldo cel mai bun jucător din istorie? Nu este nici măcar în top cinci. Pentru mine, Lionel Messi, Pele, Maradona, Cruyff și Ronaldo (n.r. Nazario) sunt fenomenele care sunt la alt nivel. Dacă ar trebui să schimb pe cineva, l-aș mai băga pe Marco Van Basten", a spus Cassano, potrivit Abola. 


Cassano spunea că Ronaldo este o problemă pentru Juventus
Ex-atacantul de la Roma, Milan, Inter sau Real Madrid considera vara trecută că o idee foarte bună a lui Juventus ar fi să îl vândă pe Cristiano Ronaldo, având în vedere cheltuielile pe care le aduce cu sine un astfel de jucător.

Dacă îl vinzi pe Cristiano, ai 100 de milioane de euro cu care poți aduce doi jucători de top. Anul trecut, (n.r - Maurizio) Sarri a arătat cel mai bun fotbal din ultimii ani și tot a fost dat afară. Problema lui a fost Ronaldo, care e o frână și pentru Pirlo.

 
Cristiano se gândește doar la golurile și recordurile lui. Dacă ești președinte și vrei să începi un ciclu nou, nu poți să-i mai dai șansa unui începător să antreneze pe cineva ca Ronaldo. Dejan Kulusesvski, de exemplu, e foarte influențat. Tinerii jucători fără personalitate întâmpină probleme", a spus Cassano într-o discuție cu Christian Vieri, la Bobo TV, citat de Mundo Deportivo.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/cristiano-ronaldo-departe-de-a-fi-cel-mai-bun-fotbalist-din-istorie-destul-cu-drama-nu-e-nici-macar-in-top-cinci-1324327

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines