Jump to content

[Sport]Lionel Messi, ”dublă” pentru PSG cu Leipzig! Ce a făcut după primul gol + gestul lui Kylian Mbappe la penalty


Tom

Recommended Posts

PSG a deschis scorul în partida cu Leipzig din Champions League, prin Kylian Mbappe, dar din minutul 57 s-a văzut condusă, după reușitele semnate de Andre Silva și Nordi Mukiele.Lionel Messi, după un gol marcat cu RB Leipzig / Foto: Getty ImagesÎn minutul 67, Kylian Mbappe a ieșit din nou la rampă, a recuperat un balon și i-a pasat perfect lui Lionel Messi. Starul argentinian a preluat, a șutat cu stângul și, după momente în care balonul s-a plimbat pe linia porții, l-a împins în plasă.
Lionel Messi, gol cu RB Leipzig în Champions League
Imediat după marcarea golului, Lionel Messi s-a îndreptat către Kylian Mbappe, autorul assist-ului la golul de 2-2, cu care a bătut palma.
La doar șapte  minute de la marcarea golului de 2-2, Kylian Mbappe a fost din nou decisiv pentru PSG. Atacantul francez a scos o lovitură de la 11 metri, executată cu stil de Lionel Messi, care l-a învins pe Peter Gulacsi cu o scăriță.
Pe reluări s-a putut observa cum Kylian Mbappe i-a indicat, imediat după dictarea loviturii de la 11 metri, lui Lionel Messi să execute penalty-ul.

Lionel Messi, trei goluri în cinci meciuri la PSG
În partida cu RB Leipzig, Lionel Messi a ajuns la trei goluri marcate în tricoul lui PSG, formație la care a trecut în vară, după expirarea contractului cu Barcelona.

Prima reușită a argentinianului pentru PSG a fost tot în Champions League, în duelul cu Manchester City, câștigat 2-0.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/champions-league/lionel-messi-dubla-pentru-psg-cu-leipzig-ce-a-facut-dupa-primul-gol-gestul-lui-kylian-mbappe-la-penalty-1326205

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines