Jump to content

[Sport]Moment special pe ”Parc des Princes”: cu cine s-a reîntâlnit Lionel Messi, înainte de PSG - Leipzig


Tom

Recommended Posts

Lionel Messi este titular pentru PSG în partida cu RB Leipzig, din etapa a treia a fazei grupelor Ligii Campionilor.messi ronaldinhoÎnaintea startului jocului, Lionel Messi a avut ocazia să se reîntâlnească cu Ronaldinho, fostul său coechipier de la Barceona.
Lionel Messi, reîntâlnire cu Ronaldinho înainte de PSG - Leipzig.
Lionel Messi a mers la marginea terenului în momentul în care l-a văzut pe Ronaldinho. Cei doi s-au îmbrățișat și au schimbat, preț de câteva zeci de secunde, câteva vorbe.
Lionel Messi și Ronaldinho nu au comun doar faptul că au împărțit vestiarul la Barcelona, ci și experiența la PSG.

Totuși, spre deosebire de Lionel Messi, care s-a consacrat la Barcelona și a ajuns la Paris doar pentru că echipa catalană nu i-a putut înregistra noul contract din cauza problemelor financiare, Ronaldinho a devenit un nume important pentru fotbalul european la PSG și a făcut pasul în Catalunia după doi ani, în schimbul a 32 de milioane de euro.

Lionel Messi, un gol pentru PSG
De la transferul la Paris, Lionel Messi a evoluat în cinci partide și a reușit să marcheze o dată.

Unicul gol al argentinianului în tricoul formației din Paris a fost reușit runda trecută de Champions League, în 2-0 cu Manchester City.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/champions-league/moment-special-pe-parc-des-princes-cu-cine-s-a-reintalnit-lionel-messi-inainte-de-psg-leipzig-1326007

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines