Jump to content

[Sport]Club Brugge - Manchester City 1-5. Demonstrație de forță a formației lui Pep Guardiola, cu Istvan Kovacs la centru


Tom

Recommended Posts

Manchester City s-a impus cu 5-1 în meciul cu Brugge, din etapa a treia a fazei grupelor Champions League.Fotbaliștii lui Manchester City, în meciul cu Brugge / Foto: Getty Images

Cu Istvan Kovacs la centru, formația lui Pep Guardiola a început în atac partida și a marcat prima dată în minutul 13, însă reușita lui Rodri a fost anulată după intervenția VAR, pentru ofsaid.

Club Brugge - Manchester City 1-5
Manchester City a reușit să deschidă scorul în minutul 30, prin Joao Cancelo, care a fost lansat perfect de Phil Foden și a finalizat din interiorul careului.

Scorul pauzei, 2-0 pentru Manchester City, a fost stabilit de Riyad Mahrez, care a transformat o lovitură de la 11 metri în minutul 43.

Manchester City nu a oprit ”turația” nici în partea secundă și a reușit să facă 3-0 încă din minutul 53, când a fost rândul lui Kyle Walker să marcheze. Cole Palmer, mijlocaș de doar 19 ani, a făcut 4-0 în minutul 67, la doar 120 de secunde de la intrarea pe gazon. Club Brugge a reușit să reducă din diferență în minutul 81, datorită unei reușite semnate de Hans Vanaken, pentru ca scorul final, Brugge - Manchester City 1-5, să fie stabilit în minutul 84, de Riyad Mahrez.

Manchester City, șase puncte după trei etape
Datorită victoriei cu Brugge, Manchester City a ajuns la șase puncte acumulate în primele trei etape ale fazei grupelor Ligii Campionilor. Formația lui Pep Guardiola a mai învins-o pe pe Leipzig, cu 6-3, în timp ce runda trecută a pierdut cu PSG, 0-2.

Club Brugge, în schimb, a rămas cu patru puncte obținute din remiza cu PSG, 1-1, și victoria 2-1 de la Leipzig.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/club-brugge-manchester-city-1-5-demonstratie-de-forta-a-formatiei-lui-pep-guardiola-cu-istvan-kovacs-la-centru-1325845

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines