Jump to content

[Sport]”Ia spune, Gigi”. Momentul în care Ilie Dumitrescu a izbucnit în râs la auzul vorbelor lui Becali


Tom

Recommended Posts

FCSB se confruntă cu un focar de COVID-19, însă asta nu l-a convins pe Gigi Becali că vaccinul este benefic sportivilor.ilie dumitrescu

În cadrul unei intervenții la Fotbal Club, de la Digi Sport, patronul de la FCSB a transmis că nu vrea să se vaccineze, așa cum este și cazul majorității fotbaliștilor echipei. În același timp, Gigi Becali a transmis că nu înțelege de ce fotbaliștii vaccinați nu sunt testați înaintea meciurilor, cum se întâmplă în cazul celor care nu s-au vaccinat.

Momentul în care Ilie Dumitrescu a izbucnit în râs la auzul vorbelor lui Gigi Becali
La auzul spuselor lui Gigi Becali, Radu Naum, moderatorul emisiunii, a explicat că specialiștii au transmis că persoanele vaccinate nu sunt la fel de expuși și, dacă se infectează, vor avea o formă mai ușoară.

Explicația nu l-a convins pe Gigi Becali, care a replicat: ”Eu nu vreau să vă spun ce spun specialiștii, să nu vă speriați voi, mai ales Ilie, care l-a făcut (n.r. vaccinul) de trei ori”.

Ilie Dumitrescu a izbucnit în râs și a transmis, scurt: ”Ia spune Gigi. Mi-a zis (n.r. către moderator) să nu mă sperii”.
Ulterior, Gigi Becali a reiterat: ”Fiecare crede în ce specialist vrea, dumneavoastră pe ăia, eu pe alții”.

Focar de COVID-19 la FCSB.
 

Antrenorul principal Edi Iordănescu, staff-ul său, inclusiv Mihai Pintilii, Cătălin Straton, Iulian Cristea, Sorin Șerban, Răzvan Oaidă și Andrei Cordea au fost depistați pozitiv. Mai mult, Adrian Șut și Constantin Budescu au simptome specifice bolii și au fost plasați în izolare.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/ia-spune-gigi-momentul-in-care-ilie-dumitrescu-a-izbucnit-in-ras-la-auzul-vorbelor-lui-becali-1317757

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines