Jump to content

[Sport]A uitat de rivalitatea cu FCSB! Edi Iordănescu, lăudat de golgeterul de la CSA Steaua: ”M-a ajutat în carieră!”


Tom

Recommended Posts

Edi Iordănescu trece printr-o perioadă delicată - a fost nevoit să intre în izolare după focarul de coronavirus de la FCSB, dar trebuie să reziste și presiunilor lui Gigi Becali, după ce patronul s-a arătat nemulțumit de lipsa spectacolului.Edi Iordănescu, antrenorul de la FCSB / Foto: Sport Pictures

Iar antrenorul roș-albaștrilor este susținut de acolo de unde se aștepta mai puțin! Atacantul celor de la CSA Steaua, Bogdan Chipirliu, l-a lăudat pe tehnicianul cu care a lucrat aproape un sezon la Astra.

”Tot timpul îmi dădea sfaturi, încerca să vorbească cu mine, să mă facă să înțeleg unele lucruri. Chiar pot spune că m-a ajutat în carieră până acum. Am avut ce învăța de la el.

Se vede că este foarte pasionat, își dorește tot timpul să câștige, oriunde ar fi, la orice echipă. Ați văzut și la Târgu Jiu a încercat să se bată la titlu, din câte îmi amintesc.

La Mediaș, a intrat în play-off. La Astra, cu o echipă nouă, în proporție de 80%, a intrat în play-off. Și atunci este un om care tot timpul își dorește să câștige și asta îl ajută foarte mult”, a spus Bogdan Chipirliu, pentru ProSport.

Bogdan Chipirliu, starul Stelei, propus în Liga 1 de Ilie Stan: "Are o calitate incredibilă!"

Atacantul născut la Galați, transferat la formația lui Daniel Oprița în vara anului trecut, are un sezon excelent, cu 8 goluri marcate în 9 etape, inclusiv unul contra Astrei, în ultima rundă, scor 1-1.

Chipirliu este cel mai bun marcator din Liga 2, la egalitate cu Adrian Chică-Roșă și Cristian Ciobanu, ambii de la FC Buzău, iar Ilie Stan îi prevede un viitor frumos atacantului Stelei, care în iulie a împlinit 29 de ani.

"Urmăresc toate echipele, inclusiv pe CSA Steaua. În primul rând, că e vorba despre Steaua, echipă la care am jucat și faptul că sunt câțiva jucători pe care i-am antrenat, e vorba de Chipirliu, Huiban, i-am avut la Buzău.

În opinia mea, Chipirliu poate juca în Liga 1 fără probleme. Este unul dintre cei mai buni jucători din Divizia B, dar, dacă s-ar schimba puțin din punct de vedere al mentalității, joacă la Liga 1 fără probleme. Deci are o calitate incredibilă, una pe care nu o au mulți jucători în ziua de azi, duelurile unu la unu în care se creează această superioritate", a spus Ilie Stan, la emisiunea Digi Sport Matinal.

Bogdan Chipirliu a mai jucat în carieră la formații precum Oțelul Galați, Dunărea Galați, ACS Poli Timișoara, Juventus București și FC Buzău. Atacantul a marcat primele goluri pe noul stadion al Stelei, în iulie, la meciul amical cu OFK Belgrad, scor 6-0.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/a-uitat-de-rivalitatea-cu-fcsb-edi-iordanescu-laudat-de-golgeterul-de-la-csa-steaua-m-a-ajutat-in-cariera-1326131

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines