Jump to content

[Sport]Un conducător al lui Galatasaray este impresionat de Olimpiu Moruțan: ”Câți jucători din lume reușesc?”. Ce a remarcat


Tom

Recommended Posts

Olimpiu Moruțan a fost din nou decisiv pentru Galatasaray, de această dată în meciul cu Lokomotiv Moscova, din Europa League, în care a dat pasa decisivă la unicul gol, marcat de Kerem Akturkoglu în minutul 82.Kerem Akturkoglu și Olimpiu Moruțan, în meciul Lokomotiv Moscova - Galatasaray / Foto: Profimedia

Fotbalistul tranferat de la FCSB, intrat în minutul 76 în teren, a dat o pasă lungă, în spatele defensivei adverse, perfectă, prin care l-a lăsat pe Kerem Akturkoglu singur cu portarul. După meci, Olimpiu Moruțan a fost lăudat de Resit Omer Kukner, membru în Consiliul de Administrație al lui Galatasaray.

Un conducător al lui Galatasaray este impresionat de Olimpiu Moruțan
Pe contul personal de Twitter, oficialul lui Galatasaray a remarcat calitatea lui Olimpiu Moruțan de a dribla, dar și capacitatea jucătorului de a evolua bine atât în bandă, cât și în centrul terenului.

”După Felipe, avem în sfârșit un alt jucător care știe să dribleze, Olimpiu Moruțan. Câți jucători din lume reușesc să joace atât în bandă, cât și în centru, cu atâta ușurință?”, a scris, pe Twitter, Resit Omer Kukner.

Inclusiv Fatih Terim, antrenorul lui Galatasaray, a remarcat evoluția lui Olimpiu Moruțan.

”Moruțan, Kerem și întreaga echipă au dat tot ce au mai bun încă de la începutul sezonului”, a declarat Fatih Terim, după meciul cu Lokomotiv Moscova.

Galatasaray, liderul grupei E din Europa League
Datorită victoriei cu Lokomotiv Moscova, Galatasaray este lider în Grupa E, cu șapte puncte acumulate în trei partide. Lazio ocupă poziția secundă, cu patru puncte, Marseille este pe trei, cu trei puncte, în timp ce formația din Rusia este ultima clasată, cu un singur punct.

În partida cu Lokomotiv Moscova, Olimpiu Moruțan a ajuns la a doua pasă decisivă dată în tricoul lui Galatasaray, formație pentru care a și marcat două goluri.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/europa-league/un-conducator-al-lui-galatasaray-este-impresionat-de-olimpiu-morutan-cati-jucatori-din-lume-reusesc-ce-a-remarcat-1330557

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines