Jump to content

[Sport]Andrei Ivan, gol după gol pentru Universitatea Craiova: ”Am ieșit pentru că eram obosit!”


Tom

Recommended Posts

Universitatea Craiova a ajuns la 4 victorii la rând în Liga 1, după 1-0 pe terenul Chindiei Târgoviște, meci disputat la Ploiești.aiv

Andrei Ivan a fost salvatorul de serviciu, cu un gol marcat în doi timpi în poarta lui Căbuz, asta după ce scosese penalty-ul ratat de Dan Nistor. El marcase și etapa trecută împotriva Academicii Clinceni.

Atacantul de 24 de ani a ajuns la 4 goluri în campionat în acest sezon, dar vrea să înscrie și în meciul de Cupa României de miercuri, în direct la Digi Sport 1, de la ora 18.00, pe terenul lui Minaur Baia Mare.

”O victorie foarte muncită, suntem bucuroși pentru cele 3 punte și pentru faptul că ei nu au marcat. S-au apărat foarte bine, pe 2 linii, a fost greu să-i deschidem.

Am ieșit după gol, eram obosit, am jucat multe meciuri. Avem miercuri meci de Cupă, trebuie să joc. Va fi foarte greu la Baia Mare, nu cred că terenul e bun acolo.

Vreau să dau gol la fiecare meci, la final nu știu de nicio altercație, eu am făcut poze cu niște copii”, a declarat Andrei Ivan după meci.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/andrei-ivan-gol-dupa-gol-pentru-universitatea-craiova-am-iesit-pentru-ca-eram-obosit-1331663

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines