Jump to content

[Sport]Fiul lui Eugen Trică, Atanas, a făcut spectacol. Dublă spectaculoasă pentru nepotul lui Ilie Balaci


Tom

Recommended Posts

Atanas Trică face spectacol pentru echipa a doua de la Universitatea Craiova, în Liga 3. La doar 17 ani, fiul lui Eugen Trică și, în același timp, nepotul lui Ilie Balaci, a reușit o dublă pe terenul celor de la CSM Slatina, care sunt favoriți la promovarea în Liga 2.atanasAtanas Trică, dublă pentru Universitatea Craiova II.
Atanas Trică a deschis scorul în minutul 11, cu un șut din întoarcere din marginea careului. Apoi masivul atacant a reușt dubla în minutul 53, după o acțiune personală superbă, finalizată cu un șut la care portarul n-a avut nicio șansă.
Atanas Trică i-a dedicat golurile bunicului său, regretatul Ilie Balaci. Reușitele lui Trică vin după golul superb din etapa trecută, împotriva celor de la Colonești, marcat din lovitură liberă.

Universitatea Craiova II, antrenată de Alex Stoica, s-a impus cu 3-0 pe terenul celor de la CSM Slatina, în seria 6 din Liga 3.

1,91 metri are Atanas Trică.
Atanas trică a debutat în Liga 1 în sezonul trecut
Pe 25 mai, fiul lui Eugen Trică și al Lorenei Balaci a intrat pe teren în minutul 88 al partidei cu Academica Clinceni, din ultima rundă a play-off-ului Ligii 1. Momentul pătrunderii pe gazon nu a fost ales întâmplător, ci are legătură directă cu numărul purtat pe spate de Ilie Balaci, 8.

De asemenea, nepotul lui Ilie Balaci a intrat pe teren cu numărul 88 pe tricou.

Atanas Trică a venit la Universitatea Craiova la începutul acestui an, de la Daco-Getica, iar la partida cu Academica Clinceni a bifat și prima convocare la echipa mare, și debutul în fotbalul profesionist la nivel de seniori chiar sub ochii mamei sale, aflată în tribunele arenei ”Ion Oblemenco”.

Alături de Lorena Balaci a fost și bunica lui Atanas Trică, Daniela Balaci, care a fost vizibil emoționată de moment.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/fiul-lui-eugen-trica-atanas-a-facut-spectacol-dubla-spectaculoasa-pentru-nepotul-lui-ilie-balaci-1331353

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines