Jump to content

[Sport]Laurențiu Reghecampf, jignit fără menajamente în timpul meciului contra Chindiei: ”S-a întrecut orice limită! Mizerabil”


Tom

Recommended Posts

Laurențiu Reghecampf (46 de ani) a fost jignit ”ca la ușa cortului” în timpul partidei din etapa a 13-a a Ligii 1, în care echipa pe care o conduce, Universitatea Craiova, s-a impus la limită în fața celor de la Chindia Târgoviște, 1-0.reghe

Divorțul Reghecampf - Prodan a ținut capul de afiș al publicațiilor sportive în ultimele săptămâni. În ciuda faptului că a dat dovadă de discreție în ceea ce privește viața sa personală, tehnicianul grupării din Bănie a fost ”luat la ochi” de suporterii dâmbovițenilor aflați în sectorul VIP al stadionului ”Ilie Oană” din Ploiești, care l-au înjurat fără menajamente.

Laurențiu Reghecampf, înjurat în timpul meciului Chindia - Universitatea Craiova 0-1: ”S-a întrecut orice limită! Mizerabil”
Lorena Balaci, prezentă la meci, a vorbit despre incidentul care l-a avut în prim-plan pe Laurențiu Reghecampf. Invitata lui Viorel Grigoroiu la emisiunea DigiSport Matinal, obișnuită cu ”vuietul” tribunelor, susține că ceea ce s-a întâmplat la Ploiești depășește orice experiență de acest gen pe care a trăit-o în decenii întregi în care a mers pe stadioanele din România.

”Suporterii de la VIP... S-au legat de viața personală, iar asta mi se pare de prost gust. În momentul în care ataci un om pe chestii personale nu este ok. Toți avem familii, povești...

E foarte simplu să arunci cu vorbe urâte. Uită-te prima dată la tine în curte și apoi mai vorbim. S-a auzit și la televizor. Foarte urât, mizerabil. Eu sunt obișnuită să aud tot felul de lucruri pe stadioane, dar parcă aseară lucrurile au fost mai rele decât de obicei. S-a întrecut orice limită! Erau chiar de-ai lui, el e din Târgoviște”, a dezvăluit Lorena Balaci.

La finalul jocului, Reghecampf nu a vrut să comenteze foarte mult incidentul și a evitat cu eleganță întrebarea reporterului: ”Un suporter nervos, dar nu e problemă. Nu mă interesează. E urât când ești înjurat și când te gândești că oamenii de la tribuna VIP au asemenea vorbe la ei”, a spus Laurențiu Reghecampf.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/laurentiu-reghecampf-jignit-fara-menajamente-in-timpul-meciului-contra-chindiei-s-a-intrecut-orice-limita-mizerabil-1332493

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines