Jump to content

[Sport]Cosmin Contra, învins în ultima etapă din Arabia Saudită. Dublă pentru un fost atacant de la Manchester United


Tom

Recommended Posts

Cosmin Contra (45 de ani) încearcă să-și revitalizeze cariera de antrenor, după ce ultimele două experiențe, de la naționala României și de la Dinamo, nu au fost reușite.cosmin contra

Tehnicianul român a preluat-o pe Al-Ittihad în urmă cu ceva timp, iar rezultatele au fost bune.

Cosmin Contra, eșec în ultima etapă din Arabia Saudită
Cosmin Contra și elevii săi au pierdut ultimul meci, 2-0, contra rivalilor de la Al-Shabab, chiar pe teren propriu.

Odion Ighalo, fostul atacant al celor de la Manchester United, a marcat o dublă pentru Al-Shabab, în minutele 22 și 68. Al-Shammari a fost eliminat în startul părții secunde pentru gruparea pregătită de Cosmin Contra.

Startul foarte bun de sezon al celor de la Al-Ittihad a cunoscut o piedică, însă chiar și așa, gruparea pregătită de antrenorul român este în continuare pe locul 2, la un punct de liderul Damac, fosta echipă a lui Constantin Budescu.

După 9 etape, Al-Ittihad are 17 puncte și un golaveraj 18-8, iar patronii clubului saudit speră că antrenorul român o să mențină echipa în partea superioară a clasamentului și se va bate la titlu.

Mircea Rednic l-a "taxat" pe Cosmin Contra
"Contra nu e dinamovist la felul în care s-a comportat ultima dată. Nu poți să spui că ești dinamovist când accepți jucători la salariile la care au venit, dacă-ți ceri banii... Toți muncim, dar, dacă tu chiar iubești un club, poți face sacrificii.

Toți suntem nevinovați. Și salvatorul e nevinovat, și Iuda e nevinovat. Cine-i vinovat? Rednic e vinovat", a declarat Mircea Rednic.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/cosmin-contra-invins-in-ultima-etapa-din-arabia-saudita-dubla-pentru-un-fost-atacant-de-la-manchester-united-1331887

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines