Jump to content

[Sport]A semnat, dar ar fi putut fi istorie la Barcelona! Ansu Fati, ofertat de trei formații de top din Europa


Tom

Recommended Posts

Barcelona i-a prelungit contractul lui Ansu Fati, jucătorul care a preluat tricoul cu numărul zece după despărțirea catalanilor de Lionel Messi.FC Barcelona v Sevilla FC - La Liga Santander

Fotbalistul în vârstă de 18 ani a semnat până în 2027, iar catalanii au dorit să se asigure că nicio echipă nu va reuși să îl ademenească pe Fati. Astfel, clubul blaugrana i-au stabilit o clauză de reziliere imensă, de un miliard de euro.

A semnat, dar ar fi putut fi istorie la Barcelona! Ansu Fati, ofertat de trei formații de top din Europa
Potrivit Cope, Joan Laporta s-a grăbit să ajungă la un deznodământ în privința negocierilor cu Ansu Fati pentru că trei echipe de top din Europa s-au interesat de perla catalanilor.

Se pare că este vorba despre Liverpool, Manchester United și PSG, acolo unde Ansu Fati ar fi putut fi din nou coechipier cu Lionel Messi.


Pentru Ansu Fati nu ar fi fost deloc o mutare greșită din punct de vedere financiar. Cele trei echipe i-ar fi plătit jucătorului un salariu de peste două ori mai mare decât suma pe care o primește la formația blaugrana.

Reprezentanții celor trei giganți europeni l-ar fi contactat deja pe agentul fotbalistului pentru a obține semnătura tânărului, însă Joan Laporta s-a mișcat repede și l-a convins pe Fati să își prelungească înțelegerea.

Astfel, speranțele celor trei cluburi s-au destrămat, iar Ansu Fati va rămâne la Barcelona cel puțin până în 2027, având în vedere și clauza de un miliard de euro pe care ar trebui să o plătească orice club în cazul în care vor dori să îl transfere pe decarul catalanilor.


Ansu Fati: ”Dorința mea a fost să rămân aici!”
La conferința de presă, Ansu Fati a mărturisit că nu ar fi ales niciodată un alt club în afară de Barcelona, iar faptul că a primit tricoul cu numărul 10 de la Messi este o garanție că este un jucător important la gruparea catalană.

"Nu am avut nicio îndoială că voi juca din nou, după accidentare. Am uitat deja de problema de la genunchi. Sunt foarte liniștit și fericit. Vreau să lupt pentru a câștiga trofee alături de Barcelona. Toți cei aflați acum în club vor lucra împreună pentru ca această echipă să fie la cel mai înalt nivel, în câțiva ani.

Barcelona este familia mea și nu m-am gândit la altceva. Da, am avut oferte din străinătate, dar dorința mea a fost să rămân aici. Din prima zi i-am zis lui Jorge Mendes (n.r. - agentul său) că prima mea opțiune este Barcelona. A înțeles perfect asta și sunt extrem de fericit că Barcelona a avut încredere în mine.

Tricoul cu numărul 10 putea fi purtat de către alt jucător, dar din fericire mi-a fost acordat. Le sunt recunoscător căpitanilor de echipă, care s-au gândit la mine. Sunt la Barcelona și trebuie să fiu pregătit, nu există presiune, ci motivație. Nimeni nu va putea să egaleze ce a reușit Leo (Messi). Trebuie să merg pe drumul meu, să nu fiu atent la numărul de pe tricou, doar la modul în care pot să ajut echipa. Dacă am discutat cu Messi în ultima vreme? Următoarea întrebare, vă rog", a spus Ansu Fati, citat de Marca.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/fotbal-international/a-semnat-dar-ar-fi-putut-fi-istorie-la-barcelona-ansu-fati-ofertat-de-trei-formatii-de-top-din-europa-1329345

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines