Jump to content

[Sport]”E incredibil! Nu interesa pe nimeni!”. Dan Petrescu, un car de nervi din cauza FCSB-ului. Ce l-a deranjat


Tom

Recommended Posts

Dan Petrescu (53 de ani) a devenit un car de nervi după ce LPF a decis amânarea partidei Farul - FCSB. Practic, din cauza roș-albaștrilor s-a enervat ”Bursucul”.Dan Petrescu

Tehnicianul campioanei trăiește cu senzația că vicecampioana Ligii 1 se bucură de un alt statut față de gruparea din Gruia și a venit și cu un argument.

Dan Petrescu, un car de nervi din cauza FCSB-ului. ”Voi cere și eu amânarea meciului!”
FCSB era la un pas de a nu disputa nici meciul cu FC Voluntari, din Cupa României, programat miercuri, 27 octombrie 2021, de la ora 21:00, dar se pare că roș-albaștrii au găsit o soluție pentru a juca și pentru a nu pierde astfel la ”masa verde”, cu 0-3, prin neprezentare.

”E un caz incredibil! Cred că va crea un precedent. CFR a avut nevoie de amânări, s-au jucat foarte multe meciuri, mai ales acum doi ani, când jucam în cupele europene și aveam rezultate foarte bune. Când aveam nevoie de o amânare, nu interesa pe nimeni.


Mi se pare aiurea să amâni un meci pentru că sunt jucători accidentați.

Eu știu că se suspendă pentru COVID, nu pentru jucători accidentați.

Deci e o decizie care va crea probleme în continuare!”, a ”tunat” Petrescu, la conferința de presă de dinaintea partidei de azi cu Sepsi, care va fi de la 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. 

Petrescu amenință că va recurge și el de acum la astfel de metode când va avea probleme de lot.

”Cred că dacă voi avea jucători accidentați, voi cere amânarea meciului. Dacă ai numai cazuri de COVID și n-ai 13 jucători, mi se pare corect să nu joci. Dar dacă ai și accidentați, nu mi se pare corect”, a mai spus Petrescu.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/e-incredibil-nu-interesa-pe-nimeni-dan-petrescu-un-car-de-nervi-din-cauza-fcsb-ului-ce-l-a-deranjat-1335599

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines