Jump to content

[Sport]Ce note au primit vedetele de la PSG în derby-ul cu Marseille. Messi și Neymar au ratat șanse uriașe


Tom

Recommended Posts

Derby-ul Marseille - PSG s-a încheiat fără goluri, dar cu ratări uriașe. Starurile lui PSG au avut prestații bune, iar cel mai bun jucător de pe teren a fost Marquinhos.profimedia-0639644490

Marquinhos, cea mai bună notă în derby-ul Marseille - PSG
Fundașul brazilian a primit nota 7, conform publicației L'eqipe, pentru că- a fost aproape imposibil de depășit. Lionel Messi a avut o șansă uriașă de gol în minutul 26, când a ratat cu capul din 4 metri.

Starul argentinian a primit a doua notă după Marquinhos, 6,5, la fel ca mijlocașul Danilo Pereira. Apoi au fost 4 jucători notați cu 6: Kimpembe, Verratti, Di Maria și Mbappe.

Cel mai scump jucător al planetei, Neymar, a primit nota 5. Starul brazilian a avut o ocazie mare, dar a și făcut mereu un pressing bun și a avut pase destul de exacte.

Cel mai slab de pe teren a fost Hakimi. Fundașul dreapta al parizienilor a fost eliminat în minutul 57.

Marseille - PSG 0-0. Remiză spectaculoasă pe Velodrome, cu două goluri anulate și o eliminare a lui Hakimi
Derby-ul Marseille – Paris Saint Germain s-a încheiat cu o remiză albă, dar spectaculoasă. Pe Velodrome au fost multe ocazii la ambele porți, două goluri anulate și o eliminare.

Primul gol anulat a fost de fapt un autogol al lui Peres, în minutul 15, când Neymar era în offside. Al doilea a fost peste 6 minute și l-a marcat Milik, dar atacantul lui Marseille se afla și el în offside.

În clasamentul din Ligue 1, PSG este lider, cu 28 de puncte, iar Marseille se află pe locul 4, cu 18 puncte, la egalitate cu echipa de pe locul 5, Rennes.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/ligue-1/ce-note-au-primit-vedetele-de-la-psg-in-derby-ul-cu-marseille-messi-si-neymar-au-ratat-sanse-uriase-1335571

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines