Jump to content

[Sport]”Crezi că dacă e așa mare îți poate răspunde orice?” Laurențiu Reghecampf a intervenit prompt. Ce l-a deranjat


Tom

Recommended Posts

Laurențiu Reghecampf (44 de ani) vrea să controleze absolut totul la Universitatea Craiova din punct de vedere al lotului. Fotbaliștii aflați sub comanda sa nu au voie să comenteze nimic, așa cum s-a văzut și la conferința de presă de dinaintea meciului cu Minaur Baia Mare, din optimile Cupei României.alexandru cretu

Partida de la Baia Mare, programată miercuri, de la 18:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, se va disputa în nocturnă, o premieră pentru gazde.

Laurențiu Reghecampf a intervenit prompt. Întrebarea adresată lui Alexandru Crețu care l-a deranjat
La întâlnirea cu reprezentanții mass-media, în care a precizat ce se întâmplă cu Ionuț Vînă, a fost prezent și Alexandru Crețu (29 de ani), fostul fotbalist, pentru o scurtă perioadă, a celor de la FCSB. Chestionat de ce crede că nu a bifat până acum un meci întreg pentru olteni și dacă resimte probleme fizice, internaționalul român a replicat:

”N-ai stat în teren 90 de minute, până acum. Nu ești apt?”, a fost întrebat Crețu de un jurnalist. 

”Nu știu ce să zic despre asta. Eu mă simt apt, ușor-ușor voi fi 100%”, a spus fotbalistul, moment în care a intervenit brusc Reghecampf.
”Ar fi culmea. Ce vrei să răspundă? Ia, e chiar lângă mine. Ce, crezi că dacă e așa mare îți poate răspunde ce vrea? Nu!”, a replicat antrenorul, spre amuzamentul jucătorului.

Reghecampf, iritat: "Cred că n-ar trebui să faceți glume pe acest lucru!"
Tehnicianul s-a mai enervat o dată, tot după o întrebare care i-a fost adresată lui Crețu.

”Alex, cum crezi că vor fi duelurile cu Urs, cu Văsălie, cu Oiță, Gudea? Sunt nume care nu spun mare lucru pentru fotbalul românesc", a fost întrebarea unui jurnalist adresată lui Crețu.

Laurențiu Reghecampf nu l-a lăsat pe Crețu să răspundă, interpretând întrebarea drept o ironie la adresa adversarilor de la Baia Mare. Antrenorul spune că își respectă adversarii, dar nu vrea să se gândească la o surpriză contra formației din Liga 3.

"Cred că n-ar trebui să faceți glume pe acest lucru. V-am spus că nu contează numele jucătorilor sau că joacă în Liga 3. Din partea noastră vor avea parte de respect. N-avem timp de glume. Am avut o discuție cu jucătorii pe tema asta. Sunt sigur că sunt concentrați și nu vor să avem parte de o surpriză.

Respectăm culorile clubului la care suntem angajați și vom încerca să facem tot ce putem pentru a câștiga. Nu există acum să facem o comparație între echipa pe care o vom întâlni mâine și echipele întâlnite înainte. Întâlnim Baia Mare, îi respectăm și trebuie să ne calificăm", a spus Reghecampf.

Cupa României, optimi de finală | Toate meciurile, ÎN DIRECT la Digi Sport 1 
Azi, marţi, 26 octombrie 2021
15:00 CS Filiaşi – Hermannstadt
18:00 Gaz Metan – Chindia
21:00 Dinamo – FC Argeş.

Miercuri, 27 octombrie
18:00 Minaur Baia Mare – Universitatea Craiova
FC Voluntari – FCSB – nu se mai dispută! FCSB a anunțat că nu are jucători suficienți din cauza focarului de COVID-19. În consecință, FC Voluntari va câștiga la ”masa verde” cu 3-0 și se va califica din oficiu.

Joi, 28 octombrie
15:00 FC Buzău – Dunărea Călăraşi
18:00 FC U Craiova 1948 – Sepsi Sf. Gheorghe
21:00 Politehnica Timişoara – Rapid.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/crezi-ca-daca-e-asa-mare-iti-poate-raspunde-orice-laurentiu-reghecampf-a-intervenit-prompt-ce-l-a-deranjat-1337821

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines