Jump to content

[Sport]CFR Cluj, pregătită să dea o nouă lovitură pe piața transferurilor. Fotbalistul din Liga 1 dorit de ardeleni


Tom

Recommended Posts

Campioana României este în continuă căutare de fotbaliști, iar acum ardelenii au pus ochii pe unul dintre străinii care au impresionat în Liga 1.dan petrescu

Revenirea lui Dan Petrescu la Cluj s-a produs după ce antrenorul a avut mai multe cerințe cu privire la transferuri, iar șefii grupării sunt hotărâți să se țină de cuvânt.

Roger, dorit de CFR Cluj
Atacantul brazilian al celor de la UTA Arad, Roger, este ultimul fotbalist pe lista CFR-ului, iar un transfer ar putea să fie posibil în iarnă, anunță GSP.

Acesta a fost transferat în iarna trecută de UTA de la Riga, iar în acest timp a strâns 38 de meciuri, 4 goluri și 6 pase decisive.

Aflat la o vârstă propice performanței, 25 de ani, Roger s-a remarcat prin viziunea și tehnica pe care o are, iar evoluțiile sale au dus la ascensiunea celor de la UTA, care ocupă în acest moment un loc în primele 6 formații ale Ligii 1.

Roger, parcurs interesant în carieră
 

Brazilianul nu a reușit să impresioneze în țara natală, acolo unde a evoluat Vila Nova, Botafogo, Goiania și Atletico Goianense, iar pentru a-și revitaliza cariera, s-a transferat în Albania, la Kukesi.

Evoluțiile sale din Albania nu au fost impresionante, iar transferul în Letonia a părut că a fost cea mai bună decizie a carierei.

Prestațiile de la Riga i-au adus transferul în România, fără doar și poate un pas înainte, iar impactul pe care l-a avut la UTA a fost unul de necontestat.

Pe lângă pasele decisive și golurile marcate, Roger ajută foarte mult jocul de construție, lucru care nu apare în statistici, dar care a fost remarcat de conducătorii echipei campioane, CFR Cluj, care nu ar zice nu unui transfer al acestuia.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/cfr-cluj-pregatia-sa-dea-o-noua-lovitura-pe-piata-transferurilor-fotbalistul-din-liga-1-dorit-de-ardeleni-1339279

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines