Jump to content

[Sport]A început procesul dintre Anamaria Prodan și Dennis Man


Tom

Recommended Posts

Anamaria Prodan a anunțat că nu mai are niciun conflict cu Gigi Becali, dar nu renunță la procesul cu Dennis Man după ce acesta a fost cedat la Parma de FCSB, pentru 13 milioane de euro.colaj dennis man anamaria prodan

Impresara cere despăgubiri de 350 de mii de euro, iar astăzi a avut loc primul termen la Tribunalul Ilfov.

Magistrații de la Tribunalul Ilfov, unde se judecă speța, au decis, însă, amânarea procesului ”pentru satisfacerea aspectelor referitoare la timbraj”.

Concret este vorba de plata timbrului judiciar, condiție sine qua non pentru începerea oricărui proces. 


Anamaria Prodan cere despăgubiri de 350 de mii de euro
Anamaria Prodan susține că avea un contract de reprezentare cu Dennis Man, pe care acesta l-a rupt unilateral, pentru ca apoi Giovanni Becali să fie cel care a intermediat transferul în Serie A.

Mai mult, ea a dat de înțeles că fotbalistul ar avea și unele datorii către ea, stipulate în contract.

"Nu e vorba de supărare. Unde e un contract, trebuie respectat. Eu nu am nicio problemă cu Man, este decizia lui, decizia lui Becali, nu ştiu a cui este decizia faţă de ceea ce s-a întâmplat. Nu mă interesează… eu am un contract, merg pe acel contract.

(Reporter: Are bani să-ţi datoreze?) Dacă avem un contract, înseamnă că avem nişte chestii stipulate. Cred că aşa e cel mai normal (n.r. - să se rezolve la Tribunal), de ce să ne certăm? Nu i-am spus copilului nimic. Nu mă interesează decât… am avocaţi, nici nu mă interesează mai mult. Am avocaţi, aştept să văd ce va fi", a declarat Anamaria Prodan, la depunerea reclamației în instanță.

13 milioane de euro a fost suma de transfer a lui Dennis Man de la FCSB la Parma. Ca să stingă conflictul, Gigi Becali i-ar fi oferit 100 de mii de euro, propunere refuzată de  Anamaria Prodan. 
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/a-inceput-procesul-dintre-anamaria-prodan-si-dennis-man-prima-decizie-a-instantei-1338445

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines