Jump to content

[Sport]Au bătut palma cu Real Madrid! Isco, prima lovitură a iernii pe piața transferurilor


Tom

Recommended Posts

Isco (29 de ani) are bagajele făcute și o va părăsi pe Real Madrid în această iarnă, după mai bine de 8 ani.Club Atletico de Madrid v Real Madrid CF - UEFA Champions League Semi Final: Second Leg

Isco, la AC Milan. Transferul se face în iarnă.
Mijlocașul care este unul dintre cei mai vechi jucători ai grupării de pe Bernabeu, mai are contract până la finalul sezonului, însă se va despărți de trupa lui Carlo Ancelotti încă din iarnă.

Todofichajes anunță că AC Milan vrea să anunțe sosirea lui Isco pe San Siro la începutul lunii ianuarie. Mijlocașul e unul dintre preferații lui Stefano Pioli, iar rossonerii au încercat să perfecteze transferul și în vară, fără succes, însă.

Isco a decis atunci să încerce să-și recâștige locul în primul 11 al Realului, însă acum a ajuns la capătul răbdării și e decis să plece. Negocierile dintre AC Milan și Real Madrid au început în urmă cu câteva săptămâni, iar cele două părți au ajuns la un acord pentru un transfer în iarnă.

Isco va intra în iarnă în ultimele 6 luni de contract cu Real Madrid, astfel că suma pe care va trebui să o achite AC Milan va fi una simbolică. Rossonerii au bătut, de asemenea, palma și cu jucătorul, care va deveni primul transfer important al iernii, mai scrie sursa citată.

52 de goluri și 56 de assist-uri în 342 de partide a adunat Isco în tricoul ”blanco”.
16 trofee, printre care 4 UEFA Champions League și 3 Supercupe ale Europei, a cucerit Isco la Real Madrid.
Karim Benzema, Luka Modric și Marcelo sunt singurii jucători din lotul lui Real Madrid mai vechi decât Isco.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/serie-a/au-batut-palma-cu-real-madrid-isco-prima-lovitura-a-iernii-pe-piata-transferurilor-1338911

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines