Jump to content

[Sport]Edi Iordănescu nu are multe soluții pentru meciul cu FC Argeș. Cum ar putea arăta primul “11” al FCSB


Tom

Recommended Posts

FCSB n-a mai jucat un meci oficial din 16 octombrie, din cauza focarului de coronavirus din cadrul lotului. Înaintea partidei cu FC Argeș, antrenorul Edi Iordănescu are mari probleme să alcătuiască primul “11”.FOTBAL:FCSB-ACADEMICA CLINCENI, LIGA 1 CASA PARIURILOR (25.09.2021)

FCSB, fără 11 jucători
Meciul FCSB – FC Argeș este programat duminică, 31 octombrie, de la ora 20:30, în direct pe Digi Sport 1, în etapa a 14-a din Liga 1.

FCSB a obținut amânarea meciul cu Farul Constanța, din etapa a 13-a, iar partida cu FC Voluntari, din optimile de finală ale Cupei României, a fost pierdută de către “roș-albaștri” la “masa verde”, cu 3-0.

FCSB are cinci victorii consecutive în Liga 1 și vrea să se apropie de liderul clasamentului, CFR Cluj, care are un avans de 9 puncte.

Mai mulți jucători de la FCSB au ieșit din izolare, după infectarea cu COVID-19, iar alții au revenit la antrenamente, după ce au fost accidentați.

Totuși, FCSB are 11 indisponibili pentru meciul cu FC Argeș: Valentin Crețu, Valentin Gheorghe, Octavian Popescu (în izolare), Andrei Miron, Ionuț Panțîru, Ovidiu Popescu, Adrian Șut, Sorin Șerban, Florinel Coman, Andrei Burlacu și Ivan Mamut (accidentați).  

Iulian Cristea, Răzvan Oaidă și Andrei Cordea au revenit la antrenamente și pot evolua cu FC Argeș, cel puțin o repriză.

Constantin Budescu și Florin Tănase sunt incertitudini, întrucât au probleme fizice, dar vor fi incluși în lot pentru meciul de duminică.

Echipa probabilă a FCSB în meciul cu FC Argeș: A. Vlad - Haruț, Vinicius, I. Cristea, Radunovici - Cordea, Perianu, Olaru - I. Stoica, Keșeru, Dumiter.

Rezerve: Straton, Târnovanu, Fl. Tănase, Budescu, Musi.

Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/edi-iordanescu-nu-are-multe-solutii-pentru-meciul-cu-fc-arges-cum-ar-putea-arata-primul-11-al-fcsb-1341369

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines