Jump to content

[Sport]Vot de încredere pentru Mircea Rednic. Jean Vlădoiu: “Nu își fac probleme cu retrogradarea”


Tom

Recommended Posts

Vot de încredere pentru Mircea Rednic. Jean Vlădoiu: “Nu își fac probleme cu retrogradarea”.FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-UTA ARAD, LIGA 1 CASA PARIURILOR (2.10.2021)
În “Groapă”, Dinamo a condus cu 1-0, după reușita lui Țîră din minutul 49. Piteștenii au întors rezultatul în ultimul sfert de oră de joc, prin Ișfan (77’) și Dumitru (90+3’).

Jean Vlădoiu, manager general la FC Argeș, este convins că Dinamo va ieși din zona retrogradării, sub conducerea lui Mircea Rednic.

"Îmi pare rău de situația în care se află Dinamo, cu certitudine. Dar eu cred că Mircea Rednic și staff-ul lui au potențial, sunt jucători valoroși la Dinamo. Au nevoie de o victorie, sper ca ea să vină cât mai repede. Cred că lucrurile vor intra pe făgașul normal. Dinamo nu este clubul care să își facă probleme cu retrogradarea. Dar au nevoie de puțin timp", a spus Jean Vlădoiu.
În Liga 1, Dinamo e penultima clasată, cu doar 8 puncte în 13 meciuri. Urmează partida de la Sfântu Gheorghe cu Sepsi, pe 31 octombrie, de la ora 17:30, în direct pe Digi Sport 1.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/vot-de-incredere-pentru-mircea-rednic-jean-vladoiu-nu-isi-fac-probleme-cu-retrogradarea-1339423

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines