Jump to content

[Sport]Renaște Corvinul: CS Hunedoara defilează în Liga 3 și își va schimba denumirea. Detalii despre noul proiect


Tom

Recommended Posts

CS Hunedoara a preluat brandul Corvinul, iar în vara viitoare își va schimba oficial denumirea. Antrenorul echipei, Florin Maxim, speră ca până atunci să obțină promovarea în Liga 2.FOTBAL:CS HUNEDOARA-FCSB, CUPA ROMANIEI (22.09.2021)
 

CS Hunedoara activează în prezent în Liga 3, iar în acest sezon a demarat un proiect ambițios în zonă. Susținută de autoritățile locale, CS Hunedoara beneficiază acum de un lot puternic, a preluat brandul Corvinul și în mai puțin de doi ani va evolua pe o nouă arenă, care va fi ridicată în locul stadionului Michael Klein.

Hunedoara vrea să revină în elita fotbalului românesc. Florin Maxim are 3 brazilieni în lot
În lotul celor de la CS Hunedoara se regăsesc jucători precum Sergiu Arnăutu sau Laurențiu Buș, dar și trei brazilieni: Matheus Da Mota, Rafael Gomez Garutti şi Jairo Rodrigues. Antrenorul Florin Maxim a explicat cum s-au adaptat aceștia:

"După pregătirea de iarnă cred că o să arătăm mult mai bine. Vara asta nu am făcut nimic centralizat, doar într-o săptămână am avut câte două antrenamente pe zi. Brazilienii care au venit s-au adaptat foarte bine. Jairo a mai jucat în câteva campionate din străinătate și s-a adapat repede, i-a ajutat și pe ceilalți doi, pe Garutti și Da Mota.


Garutti e foarte inteligent, mereu vrea să înțeleagă ce îi explic, nu zice 'Da, da' și atât. El e bun și la finalizare, îl găsește mingea, are segmentele foarte lungi. Eu cred în el, nu știu dacă a pierdut patru dueluri aeriene sezonul ăsta.

Mota are o tehnică bună, dar a avut o accidentare și a cam bătut pasul pe loc. Însă are calitate, scoate ușor adversarul din joc, e peste ce vezi în fotbalul românesc. Seamănă cu Bauza de la Craiova. E foarte bun în duelurile unu-contra-unu", a spus Florin Maxim, pentru Digi Sport.

CS Hunedoara se transformă în Corvinul Hunedoara din sezonul 2022/2023
OSIM a dat dreptul folosirii numelui Corvinul, iar CS Hunedoara își va schimba oficial denumirea din sezonul viitor, când regulamentul va permite acest lucru:

"Totul e ok cu marca, doar că numele se poate schimba numai într-o singură lună din an. În iunie sau iulie, doar într-o lună pe an poți face chestia asta. Acum ne-ar ajuta să purtăm emblema pe tricouri. Oamenii au fost alături de CS Hunedoara, dar au spus că ei susțin Corvinul.

E bine că s-a rezolvat această problemă. S-a creat o emulație, lumea aștepta puțină implicare ca să fie alături de echipă. Sper să promovăm, să se facă noul stadion și cred că o să iasă un proiect frumos.

Jucătorii au reușit să readucă suporterii lângă echipă, prin ce au făcut pe teren. Eu zic că o să se miște lucrurile tot mai bine la Hunedoara. Corvinul înseamnă ceva pentru zona asta. Bugetul echipei este asigurat de primărie", a declarat Florin Maxim, pentru Digi Sport.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-a-3-a/renaste-corvinul-cs-hunedoara-defileaza-in-liga-3-si-isi-va-schimba-denumirea-detalii-despre-noul-proiect-1341339

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines