Jump to content

[Sport]Încă o “gaură” financiară pentru Barcelona. Câți bani va primi Ronald Koeman, după ce a fost demis


Tom

Recommended Posts

FC Barcelona l-a demis pe antrenorul olandez Ronald Koeman, după eșecul cu Rayo Vallecano, iar acum trebuie să achite compensații financiare importante.Spanish football La Liga match FC Barcelona vs Getafe CF, Barcelona, Spain - 29 Aug 2021
Miercuri seară, FC Barcelona a pierdut în deplasare cu Rayo Vallecano, scor 0-1, în etapa a 11-a din La Liga. Anterior, echipa “blaugrana” a pierdut pe Camp Nou cu Real Madrid, scor 1-2, în El Clasico.

Potrivit Radio Catalunya, Ronald Koeman trebuie să primească 18 milioane de euro, după ce a fost demis.

12 milioane de euro reprezintă compensații financiare, întrucât contractul său expira în vara anului 2022. În plus, Koeman renunțase la o parte din salariu în ultimele luni, pe fondul problemelor financiare ale clubului.

Conform sursei citate, Ronald Koeman avea o înțelegere cu FC Barcelona prin care trebuie să primească alte 6 milioane de euro, în cazul în care contractul său nu era prelungit dincolo de vara anului 2022.

Această clauză a fost introdusă după ce Koeman a fost nevoit să dea bani către Federația Olandeză de Fotbal pentru a rezilia contractul cu echipa națională, în luna august a anului 2020.

În cele 67 de meciuri pe banca tehnică a Barcelona, Ronald Koeman (58 de ani) a reușit 39 de victorii, 12 egaluri și 16 înfrângeri.
Xavi, succesorul lui Koeman
Situație critică la FC Barcelona, care se află pe locul 9 în clasamentul La Liga şi riscă să fie eliminată din Liga Campionilor.

Potrivit presei din Spania, conducerea FC Barcelona ar fi ajuns la un acord cu fostul mijlocaş Xavi Hernandez pentru a prelua echipa. Xavi trebuie să-și rezilieze contractul cu echipa Al Saad din Qatar.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/la-liga/inca-o-gaura-financiara-pentru-barcelona-cati-bani-va-primi-ronald-koeman-dupa-ce-a-fost-demis-1341319

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines