Jump to content

[Sport]Dan Petrescu a exclus un jucător de bază din lot: "N-are ce căuta la prima echipă! Au fost abateri repetate"


Tom

Recommended Posts

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a anunțat că l-a exclus din lot pe atacantul croat Gabriel Debeljuh (25 de ani).dan petrescu 2
 

Dan Petrescu l-a exclus din lot pe Gabriel Debeljuh: "N-are ce căuta la prima echipă! Au fost abateri repetate"
Tehnicianul campioanei a făcut anunțul cu o zi înaintea meciului cu FC Voluntari, programat sâmbătă, de la 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Petrescu spune că Debeljuh a avut "abateri repetate" și a fost indisciplinat.

Atacantul croat a fost transferat de CFR Cluj în august 2020, de la Hermannstadt, pentru 250.000 de euro, iar până acum a fost un om de bază la gruparea ardeleană, acumulând 65 de meciuri, 15 goluri și cinci pase decisive.

"La mine, dacă nu e disciplină, nu ești în program și ai abateri, n-ai ce să cauți la prima echipă. Fără disciplină nu accept să lucrez cu niciun grup. Au fost abateri repetate ale lui Debeljuh. E o problemă internă, dar eu am decis ca el, o perioadă, să nu mai facă antrenamente cu echipa mare.

N-avem prea multe soluții în atac, dar prefer să joc cu jucători care vor să joace la CFR, sunt serioși și nu fac probleme jocului. Orice jucător care face probleme n-are ce căuta la echipă. Dacă va continua așa, nu va reveni. Dacă el va avea o atitudine bună și va înțelege că a greșit, va fi reprimit", a declarat Dan Petrescu.
Întrebat dacă ar fi dispus să îl reprimească în lot pe Debeljuh în cazul în care croatul își va prezenta scuzele, Petrescu a spus: "Depinde de el. Dacă se comportă normal, bine, are o atitudine corectă... nu i-am dat cartonaș roșu, i-am dat galben. Mie mi se pare corect să-i mai dau o șansă, dar să vedem atitudinea lui".

4 goluri în 22 de meciuri a reușit Debeljuh în acest sezon, în toate competițiile, pentru CFR Cluj.
1,5 milioane de euro este cota de piață a croatului, potrivit Transfermarkt.
250 de mii de euro a plătit CFR pentru transferul lui Gabriel Debeljuh de la Hermannstadt, în august 2020. 65 de jocuri, 15 goluri și 5 pase decisive sunt cifrele atacantului în tricoul campioanei.
Astfel, pentru partida cu FC Voluntari, Dan Petrescu va avea la dispoziție doar doi atacanți ”pur-sânge”: Denis Alibec și Billel Omrani.

Vestea vine într-o perioadă în care CFR Cluj are și alte probleme. Ardelenii au pierdut procesul cu Edi Iordănescu, fostul antrenor din Gruia, și Alexandru Radu, secundul acestuia, și sunt obligați să scoată ”din buzunar” aproximativ 250.000 de euro. În plus, parcursul european este pe cale să se încheie în grupele Conference League, după ce elevii lui Dan Petrescu au obținut un singur punct în trei meciuri.

4 victorii, o remiză și 5 înfrângeri este bilanțul lui Dan Petrescu, de la revenirea pe banca lui CFR.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/dan-petrescu-a-exclus-un-jucator-de-baza-din-lot-n-are-ce-cauta-la-prima-echipa-au-fost-abateri-repetate-1343641

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines