Jump to content

[Sport]FC Voluntari vrea să producă surpriza la Cluj. Ciobotariu: “Nu avem presiune. E clar că avem un avantaj“


Tom

Recommended Posts

CFR Cluj și FC Voluntari se înfruntă sâmbătă, 30 octombrie, la Cluj, în etapa a 14-a din Liga 1, în direct pe Digi Sport 1.Liviu Ciobotariu
 

Antrenorul de la FC Voluntari, Liviu Ciobotariu, vrea să profite de faptul că echipa lui s-a calificat fără să joace în sferturile de finală ale Cupei României și să obțină un rezultat bun în fața campioanei Ligii 1.

CFR Cluj, de neoprit pe teren propriu
FC Voluntari a avut șapte victorii consecutive, până la eșecul cu FC Argeș din etapa a 13-a a Ligii 1, scor 0-2.

CFR Cluj are victorii pe linie pe teren propriu și este liderul clasamentului, cu un avans de 8 puncte față de Universitatea Craiova.

FC Voluntari n-a reușit să înscrie în poarta CFR-ului în ultimele cinci confruntări.

"Este clar că ne așteaptă un meci foarte greu. Întâlnim campioana României, o echipă care domină campionatul intern de câteva sezoane. Au jucători cu mare experiență. Va fi un meci greu, mai ales că jucăm în deplasare. Noi venim după un rezultat negativ, eram pe val, iar înfrângerea cu FC Argeş ne-a adus cu picioarele pe pământ.

Mergem la Cluj să obţinem un rezultat pozitiv. Nu mergem acolo să facem act de prezenţă, vrem să jucăm. Nu avem presiune, pentru noi e un bonus. Dacă facem o comparaţie între noi şi CFR Cluj distanţa e destul de mare. Valoarea lotului lor este 30 de milioane (de euro), așa am văzut pe Transfermarkt. La noi e de 8 milioane.

Avem ceva probleme de lot. Pe Meleke şi Paraschiv nu îi putem folosi pentru că sunt jucători împrumutaţi de la CFR. Gabi Tamaş nu s-a antrenat, azi încearcă să facă primul antrenament. La noi, se cunoaște dacă lipsesc 2-3 jucători. CFR Cluj are trei echipe.

E clar că avem un avantaj că nu s-a jucat meciul cu FCSB din Cupa României, în primul rând că ne-am calificat mai departe şi apoi pentru că am menajat jucătorii. Dar, sincer, mi-aş fi dorit să câştigat pe teren meciul cu FCSB", a spus Liviu Ciobotariu la conferința de presă.

Clasamentul Ligii 1.Jmhhc2g9NTRiM2NiNmI0ZTVmZDExOWJkZmZiNGIw
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/fc-voluntari-vrea-sa-produca-surpriza-la-cluj-ciobotariu-nu-avem-presiune-e-clar-ca-avem-un-avantaj-1341237

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines