Jump to content

[Sport]Pleacă Andrei Ivan la Galatasaray? Reacția lui Sorin Cârțu


Tom

Recommended Posts

În presa din Turcia, s-a vehiculat că Fatih Terim, antrenorul lui Galatasaray, este interesat de serviciile lui Andrei Ivan (24 de ani), atacantul Universității Craiova, iar Sorin Cârțu, președintele oltenilor, a comentat acest subiect.FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-DINAMO BUCURESTI, LIGA 1 CASA PARIURILOR (27.09.2021)
 

Sorin Cârțu a declarat că nu orice zvon venit de peste hotare ar trebui luat în seamă, însă este convins că evoluțiile din ultima perioadă ale lui Andrei Ivan au atras atenția mai multor echipe din afara României.

Pleacă Andrei Ivan la Galatasaray? Reacție fermă a lui Sorin Cârțu
Președintele Universității Craiova a mărturisit că este încântat de prestațiile atacantului și că în jocul lui Ivan se poate observa o evoluție considerabilă.

Totuși, Cârțu spune că Ivan s-a întors la formația din Bănie pentru a ajuta echipa, iar Universitatea Craiova nu este pregătită încă să renunțe la jucătorul trecut pe la Krasnodar și Rapid Viena.


”Nu vă luați după ce scriu ei în afară. El este într-o formă bună și este normal să existe un interes al lui Galatasaray și poate și al altor echipe. Ivan e într-o formă bună și se vede o schimbare în jocul lui. Asta face un atacant, ce a făcut el în ultimul timp, și altruism, și goluri, și întoarceri.

Din orice minge trebuie să scoți ceva eficient. Poate scoți un penalty, o fază fixă, sunt caracteristicile unui atacant și asta văd la Ivan în ultimul timp. Ivan s-a grăbit să vină înapoi, să ajute echipa. În momentul în care ești atacant și joci bine, întotdeauna atragi interesul unor echipe mari.

Ne-am dorit ca Ivan să joace, să fie într-o formă bună și să ne ajute pe noi, să urcăm în clasament, să ne atingem niște obiective”, a declarat Sorin Cârțu la PRO X.

Reacția lui Reghecampf, despre posibilitatea ca Andrei Ivan să ajungă la Galatasaray
Antrenorul oltenilor este în continuare impresionat de atacant, dar spune că nu ia în calcul cedarea lui Andrei Ivan în iarnă, având în vedere că echipa luptă pentru câștigarea campionatului.

"Dacă dumneavoastră știți acest lucru, n-am cum să vă contrazic. Eu v-am zis că prestațiile lui - iar eu nu am bătut un apropo, habar n-am de nicio ofertă - sunt foarte bune, nivelul lui e foarte ridicat.

E un jucător care face diferența în fiecare partidă și cu siguranță va avea oferte. E greu să-l ținem la noi o perioadă îndelungată. Nu cred că se pune problema ca în iarnă să plece vreun jucător de la echipă. Avem nevoie de jucători de valoare care să facă diferența", a declarat Laurențiu Reghecampf, la o conferință de presă.
Sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/pleaca-andrei-ivan-la-galatasaray-reactie-ferma-a-lui-sorin-cretu-1341139

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines