Jump to content

[Știre] - Microsoft intră în rând cu Sony: anunțul care va bucura toți gamerii


ICSDE

Recommended Posts

  Titlu Știre :                                                         Microsoft intră în rând cu Sony: anunțul care va bucura toți gamerii

                                            Microsoft intră în rând cu Sony: anunțul care va bucura toți gamerii

ȘtireÎn timp ce PlayStation face legea când vine vorba de console tradiționale de gaming, Microsoft face eforturi supraomenești pentru a-și menține baza de utilizatori de Xbox. Din păcate, o comunicare greșită de acum câteva zile nu a avut deloc un impact pozitiv, iar acum, oficialii din Redmond revin asupra deciziei.

Microsoft a anunțat în mod oficial că se aliniază la o practică existentă de mult timp pe PlayStation. Utilizatorii unor jocuri de tip free-to-play precum Fortnite, Apex Legends sau Halo Infinite (care se lansează în 2021) nu vor mai fi nevoiți să aboneze la Xbox Live pentru a le juca pe internet. Astfel, consola devine o soluție semnificativ mai atrăgătoare pentru cei care nu au buzunare foarte adânci. Dacă ești fan Fortnite, sigur te va bucura această veste.

Ca referință, Microsoft anunțase că dublează prețul anual al unui abonament de Xbox Live Gold, un detaliu care nu a încântat pe nimeni, mai ales într-o pandemie globală care a lăsat foarte mulți oameni fără locuri de muncă sau i-a obligat să stea în casă.

În final, prețurile pentru Xbox Live Gold rămân neschimbate. Astfel, pentru posibilitatea de a-ți juca titlurile favorite online, cu excepția celor menționate mai sus, vei plăti 10 dolari pe lună, 25 de dolari pentru 3 luni, 40 de dolari pentru șase luni și 60 de dolari pentru 12 luni. În plus, acest abonament îți aduce unul sau două jocuri gratuite pe lună, pe care le poți adăuga în biblioteca ta virtuală.

SursăSursă

 

Link to comment
Share on other sites

  • ICSDE changed the title to [Știre] - Microsoft intră în rând cu Sony: anunțul care va bucura toți gamerii
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines