Jump to content

[Știre] - Cyberpunk 2077, din nou pe butuci: ultimul update l-a făcut imposibil de jucat


ICSDE

Recommended Posts

Titlu Știre:                                       Cyberpunk 2077, din nou pe butuci: ultimul update l-a făcut imposibil de jucat

                                                Cyberpunk 2077, din nou pe butuci: ultimul update l-a făcut imposibil de jucat

Știre:  Este absolut incredibil ce se întâmplă cu Cyberpunk 2077, un joc la care se lucrează de 10 ani și care a făcut deja istorie prin faptul că a fost eliminat din PlayStation Store după lansare.

În urmă cu câteva zile, a fost lansată actualizarea pentru versiunea 1.1 a popularului joc video. În loc să repare însă multe dintre problemele jocului original, nu a făcut decât să introducă un bug care îți face imposibilă sarcina de a termina jocul video. Personajul din imaginea de mai sus se află în centrul noii polemici iscate de dezvoltatorii ignoranții de la CD Projekt Red. 

Ideea este simplă, ca personajul tău să progreseze în joc, ar trebui să primească un telefon de la personajul NPC de mai sus, cu numele Goro Takemura. Din păcate, Takemura inițiază apelul telefonic, dar nu spune nimic. Astfel, nu poți să termini misiunea și, implicit, devine imposibil să ajungi mai aproape de finalul jocului.

Printr-o postare pe Twitter prin care au recunoscut greșeala și au promis o soluție ”în cel mai scurt timp”, oficialii CD Projekt Red au oferit și câteva tertipuri pentru a ocoli misiunea problematică. Condiția este să ai o salvare anterioară declanșării acelei misiuni. Altfel, nu ai nicio șansă să schimbi ceva. Rămâne să vedem când se va lansa Cyberpunk 2077 versiunea 1.2 care ar trebui să remedieze și mai multe dintre probleme titlului, dacă nu cumva va provoca altele noi.

SursăSursă

Link to comment
Share on other sites

  • ICSDE changed the title to [Știre] - Cyberpunk 2077, din nou pe butuci: ultimul update l-a făcut imposibil de jucat
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines