Jump to content

[Sport] Jucătorul care i-a golit buzunarele lui Becali! 10.000 de euro lunar, timp de trei ani, pentru 14 meciuri


愛 SilverFang

Recommended Posts

 

gigi-becali-drastic-in-privinta-lui-keseru-zasa-nu-prea-o-sa-mai-mearga-nu-intelesesem-de-ce-nu-s-au-batut_1_size6.jpg

Mulți dintre ei au preferat să plece la o altă echipă, unde să prindă mai multe minute, iar alții au ales să rămână la FCSB până la finalul contractului.

MM Stoica, managerul general al celor de la FCSB, spune că ar prefera ca jucătorii transferați la vicecampioana României să nu aibă impresar.

"Să nu mai aibă niciun agent jucătorii. La noi nu sunt expuşi în faţa clubului, contractele se respectă. E clar că sunt cazuri când Gigi spune că trebuie să plece un jucător. Eu spun că un jucător de valoare se transferă nu neapărat pe relaţiile agentului. Dacă sunt lipsiţi de valoare, poate că un agent cu relaţii poate păcăli pe cineva. Poate păcăli un club, nu? Atât", a spus oficialul FCSB, la Telekom Sport.

Alexandru Stan (32 de ani) a fost legitimat aproape trei ani la FCSB. Nu l-a impresionat pe Becali, dar a ales să rămână la clubul care l-a remunerat lunar cu 10.000 de euro.


"Cazul Alexandru Stan. A stat doi ani de zile fără să joace şi şi-a luat toţi banii", a mai spus MM Stoica.

În prezent, Alexandru Stan evoluează în eșalonul secund, la Poli Iași. A mai trecut pe la Porgresul, FC Ploiești, ACS Berceni, Concordia Chiajna și Astra Giurgiu.

14 meciuri a strâns Stan pentru FCSB

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines