Jump to content

[Sport] Messi, apărat de o legendă a fotbalului francez: „Cum poți să-l huidui?!" Reacție dură după umilința lui PSG cu Monaco


Mr.JohnnySins

Recommended Posts

messi-aparat-de-o-legenda-a-fotbalului-f

 

Thierry Henry îi mustrează pe fanii lui PSG. 

Fanii lui PSG nu au putut digera eliminarea din optimile UEFA Champions Leaguea, în fața lui Real Madrid, 2-3 la general, iar la meciul cu Bordeaux, 3-0, de pe Parc des Princes, parizienii i-au huiduit pe Neymar (30 ani) și Lionel Messi (34 ani). 

Însă, în următorul meci din Ligue 1, 0-3 cu AS Monaco, starul argentinian a lipsit din lot din cauza unei gripe, iar elevii lui Mauricio Pochetinno (50 ani) au suferit o înfrângere drastică în etapa a 29-a din campionat. 

Chiar dacă a trecut o săptămână de când Messi a fost huiduit de fanii lui PSG, Thierry Henry (44 ani) nu a uitat acest eveniment și a ținut să-i tragă la răspundere pe suporterii parizieni pentru modul în care s-au comportat cu coechipierul său de la FC Barcelona, din perioada 2007 - 2010. 

Thierry Henry: „Astăzi, fără Messi, echipa nu a creat nimic!”

„Săptămâna trecută, fanii lui PSG l-au huiduit pe Messi. Cum îl poți huidui pe cel mai mare din istorie? Pe omul care a oferi cele mai mult pase decisive în acest sezon de Ligue 1? Astăzi, fără Messi, echipa nu a creat nimic”, a declarat Thierry Henry pentru Amazon Prime. 

 

sBofzF8.gif

 CSGO.ELDERS.RO

Contact: Steam

Discord:  Mr.JohnnySins#2253

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines