Jump to content

[Sport] Doar așa nu s-ar implica Gigi Becali la echipă » Ce spune patronul FCSB


Azzy

Recommended Posts

4ec2b81a-9460-47fa-b74c-94e1a1e59ffb.jpg?width=848&height=0

Omul de afaceri spune că nu vrea să piardă bani la fotbal și de aceea se implică în deciziile tehnice de la formația sa, peste capul antrenorului Toni Petrea.

 

Voi credeți că la fotbal e altceva. Dacă era altceva se făceau societăți fotbalistice, cu alte reguli. Așa, sunt Societăți Comerciale și nu se poate ca Becali să dea milioane și altul să comande. La mine nu se poate așa ceva. E fotbal? Nu, e Societate Comercială. 

Dacă aveam 2-3 miliarde de euro, atunci spuneam  «Tu, antrenorule care ești foarte bun, că te-am văzut că ai câștigat, ia asta și fă tu!».

În alte țări e altceva. Aia au bani mulți și nu-i interesează că dau 300 de milioane de euro la fotbal. Uite, Societatea Comercială pe care a luat Abramovich la 350 de milioane de euro se vide acum cu 3 miliarde. E economie puternică. Faci bani din bilete, din sponsori. Nu pierzi bani.

Dacă eu pierd bani și nu fac economii, trebuie să aduc bani din buzunarul meu. Nu îmi mai convine. Trebuie să fiu cu ochii în patru”,  a declarat Gigi Becali

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • KRATOS locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines