Jump to content

[Sport] Burleanu a făcut anunțul! Primul meci din România care va beneficia de VAR


Mr.JohnnySins

Recommended Posts

burleanu-a-facut-anuntul-primul-meci-din

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a anunțat când va fi primul meci din România care va beneficia de arbitraj video (VAR).

Așa cum stabilise inițial, Burleanu spune că Supercupa României dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj va fi primul meci care va beneficia de arbitrajul video. 

Burleanu era sigur de asta încă din luna decembrie. Acum, președintele FRF spune că ”nu există nicio zi de întârziere. 

„Primul meci va fi Supercupa României. Nu avem nicio zi de întârziere. Colegii care se ocupă de partea tehnică și management-ul proiectului au făcut o treabă foarte bună alături de partenerii de la FIFA, LPF și deținătorii de drepturi TV astfel încât să avem toate apropbările la timp”, a spus Răzvan Burleanu, în cadrul unei conferințe de presă.

Inițial au existat zvonuri potrivit cărora VAR-ul va fi inaugurat la meciurile din play-off din acest sezon de Liga 1. Acest lucru nu s-a întâmplat.

"Suntem în grafic cu pregătirile arbitrilor şi vom continua în acelaşi ritm. Scopul nostru este ca implementarea VAR să înceapă pentru toate echipele în acelaşi timp, deci de la începutul sezonului. Dacă se va ivi posibilitatea să fim gata cu pregătirea, s-ar putea să avem VAR la finala Cupei României.

E posibil, dar chiar nu ştiu. În momentul de faţă pot spune că avem un acord cu FIFA pentru a implementa VAR de la începutul sezonului 2022-2023. Dacă lucrurile merg mai repede, dar nu vrem să sărim paşi, şi vom avea şi acordul FIFA atunci e posibil să se folosească VAR şi la finala Cupei. Dar nu pot face o promisiune acum", a spus preşedintele CCA, Kyros Vassaras, în decembrie.

sursa

  • Like 1

sBofzF8.gif

 CSGO.ELDERS.RO

Contact: Steam

Discord:  Mr.JohnnySins#2253

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines