Jump to content

[Știre] - Organizația Gambit este câștigătoarea turneului Intel Extreme Masters 2021


Blu3HaSky

Recommended Posts

 Titlu Știre :                        Organizația Gambit este câștigătoarea turneului Intel Extreme Masters 2021

gambit.jpg

ȘtireDupă ce organizația Gambit s-a califcat prin etapa de play-in, avansând prin partea inferioară a grupei sale, echipa a câștigat astăzi Campionatul Mondial Intel Extreme Masters de la Katowice. Gambit s-a confruntat cu Virtus Pro într-un sistem de BestOf5 (cea mai bună echipa din cinci hărți), meciul reprezentând un duel incendiar între cele mai bune organizații ale regiunii CSI.

O finală intensă

Gambit nu a început bine meciul, după ce și-a pierdut cu ușurință selecția de hartă, în meciul inaugural, pe Vertigo cu 16-14. După începutul stângaci, Gambit a revenit imediat și a dominat pe Dust 2, cu un scor de 16-6. Jucătorul Timofey „interz” Yakushin a reușit un scor foarte bun de 25-9, devenind astfel cel mai eficient jucător al hărții.

Cu seria egalată 1-1, Gambit a avut o altă alegere pe hartă în Train și nu și-a mai risipit avantajul. Au învins VP și mai decisiv cu un scor de 16-4 și le-au „furat” adversarilor toate rundele din a doua jumătate a meciului, pentru a doua hartă consecutivă. Veteranul și fostul câștigător major Abay „Hobbit” Khassenov a fost cel care a urcat pentru Gambit cu 25 de ucideri și câteva faze notabile.

Ultima hartă a meciului a fost dominată, de asemenea, de către Gambit, jucătorul Hobbit fiind cel mai bun pe partea de Terrorist, cu 19 kill-uri în prima jumătate a meciului. Spre final, cei de la VP au avut o tentativă de a reveni în partidă, fără succes însă. Astfel, organizația Gambit a revendicat a treia hartă consecutivă, întreaga confruntare cu scorul final de 3-1 și, implicit, titlul de la Intel Extreme Masters Katowice 2021.

Aceasta este cea mai mare victorie pentru actuala componență a echipei Gambit, de când aceasta a fost promovată de la echipa academiei, în toamna anului trecut, renunțând la titlul de Youngsters. Astfel, organizația a câștigat premiul de 400.000 de dolari și s-a instalat pe locul 1 în topul clasamentului global BLAST Premier.

SursăGo4games

Link to comment
Share on other sites

  • ICSDE changed the title to [Știre] - Organizația Gambit este câștigătoarea turneului Intel Extreme Masters 2021
  • Blu3HaSky locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines