Jump to content

[Stiri] Versiunea de nouă generație Witcher 3 va veni „în curând”


Japonezu

Recommended Posts

CD Projekt Red lucrează de ceva vreme la o versiune actualizată de nouă generație a The Witcher 3, dar astăzi au anunțat în sfârșit că versiunea actualizată a jocului va veni în curând. The Witcher 3 este considerat unul dintre cele mai bune jocuri video din toate timpurile, iar fanii au fost nerăbdători să vadă cum s-ar performa jocul dacă li s-ar face o revizuire modernă atât pentru PS5, cât și pentru Xbox Series X. Jucătorii de PC folosesc mod-uri de ani de zile pentru a face upgrade. imaginile și performanța jocului îmbătrânit, totuși jucătorii de pe consolă au rămas blocați cu o versiune a jocului veche de aproape un deceniu.

spacer.png

Actualizarea a fost amânată de mai multe ori, iar CD Projekt Red trebuia inițial să aibă versiunea de nouă generație a The Witcher 3 până acum. S-a raportat că în timpul unui apel recent pentru câștiguri, CEO-ul CD Projekt, Adam Kicinski, a declarat că jocul este „încă pe drumul cel bun” pentru o lansare în 2022. Jucătorii pot investi nenumărate ore în mecanica RPG-ului The Witcher 3, adăugând la atractivitatea titlului pentru jucătorii de pe mai multe platforme.

spacer.png

În timpul recentului apel pentru câștiguri, Kicinski a comentat că versiunea actualizată a jocului era pe cale pentru o lansare în al patrulea trimestru din 2022. Într-o postare cu un singur cuvânt pe rețeaua de socializare, CD Projekt Red a spus pur și simplu „în curând” folosind contul oficial de rețea socială al The Witcher. Jucătorii au avut o privire asupra tipului de fidelitate vizuală pe care hardware-ul modern o poate produce în joc, când un videoclip recent a arătat că The Witcher 3 rulează peste 100 de moduri pe Nvidia RTX 4090.

Sursa

  • Like 1

“It is not wise to judge others based on your own preconceptions and by their apperances.”

icegif-765.gif

Link to comment
Share on other sites

  • taken locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines