Jump to content

[Stiri] Overwatch 2 va primi modificări de sold pe 15 noiembrie, mult mai devreme decât se aștepta


Japonezu

Recommended Posts

Overwatch 2 va primi pe 15 noiembrie primul său patch major al echilibrului eroilor, a anunțat Blizzard, mult mai devreme decât modificările anunțate anterior, programate să vină odată cu al doilea sezon multiplayer al jocului.

spacer.png

Blizzard a declarat inițial că schimbări majore de echilibru nu vor avea loc până în sezonul 2 (care este programat să înceapă la începutul lunii decembrie), deoarece „nivelul general de putere al niciunui erou nu este cu mult în concordanță cu obiectivele noastre”. Se pare că multe s-au schimbat în cele două săptămâni de la acea postare, deoarece acum Blizzard caută să facă modificări la cinci eroi înainte de sosirea sezonului 2.

spacer.png

 

Într-o postare pe forumurile Overwatch 2, managerul comunității AndyB a subliniat modificările aduse unor eroi „remarcabili” în meta actuala Overwatch 2. Acești eroi includ Genji, Zarya, D.Va, Sombra și Kiriko, care vor primi cu toții nerf pe 15 noiembrie. Genji a fost un ghimpe major în partea jucătorilor de asistență de la lansarea lui Overwatch 2, Blizzard declarând că „a beneficiat foarte mult de pe urma trecerii la 5v5... dar nu a primit actualizări de reglaj deoarece nu a fost activ în meta până la lansare”. Acest lucru se va schimba în curând, mărimea maximă a muniției lui Genji se va reduce de la 30 la 24 și daunele lui shuriken trecând de la 29 la 27.

spacer.png
 

Zarya, de asemenea, s-a dovedit a fi formidabilă, mergând împotriva a ceea ce Blizzard numește „sentimentul jucătorilor timpurii” care a etichetat-o drept unul dintre tancurile mai slabe din noul format 5v5 al Overwatch 2. Blizzard scrie că „potențialul ei mare de daune și timpul de funcționare al barierei s-au dovedit a fi extrem de eficiente”, așa că va vedea durata barierei redusă cu o jumătate de secundă, iar timpul de răcire pe Barieră crescut cu o secundă. Blizzard scrie că abilitatea lui Sombra de a flanca cu ușurință liniile din spate s-a dovedit a fi puțin prea eficientă, așa că vor avea loc schimbări la capacitatea ei de Hack. Multiplicatorul de daune aplicat țintelor piratate va fi redus de la 40% la 25%, durata de blocare a capacității Hack este redusă cu 0,25 secunde, iar inamicii piratați nu vor mai putea fi piratați din nou pe durata efectului.
spacer.png


 

D.Va este singurul alt tanc care va avea ajustări pe 15 noiembrie. Ea va vedea daunele cauzate de impactul abilității ei Booster reduse de la 25 la 15, iar răspândirea Fusion Cannon a crescut ușor. Nu în ultimul rând, noul erou de sprijin Kiriko va vedea perioada de invulnerabilitate după utilizarea capacității de teleportare Swift Step redusă ușor, pentru a elimina „oarecare confuzie când trage în Kirkio” după ce se teleportează. Jucătorii vor putea vedea toate noile schimbări de echilibru în acțiune ca parte a playoff-ului Overwatch League din 30 octombrie.

spacer.png


Schimbările vin după o lansare brută pentru Overwatch 2, care a înregistrat timpi lungi de coadă, atacuri DDoS și perioade de întreținere a serverului care au dus la imposibilitatea de a juca mulți jucători zile după lansarea jocului. Lucrurile s-au stabilizat de atunci, Blizzard dăruind jucătorilor un skin gratuit și mai multe weekenduri XP duble pentru a compensa timpul de nefuncționare inițial al jocului. În revizuirea Overwatch 2 de la GameSpot, am numit modificările aduse gameplay-ului de bază al lui Overwatch „un pas în direcția corectă”, chiar dacă „ca entitate separată și continuare se poticnește”.

Sursa

“It is not wise to judge others based on your own preconceptions and by their apperances.”

icegif-765.gif

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines