Jump to content

[Stiri] Modern Warfare 2 Prestige și ranguri explicate


Japonezu

Recommended Posts

Cum funcționează sistemul Modern Warfare 2 Prestige și cum să-ți ridici gradul militar.

BBKmXdxri2gXwrXhYJ7dfG-970-80.jpg.webp

Sistemele de prestigiu și rang ale Call of Duty: Modern Warfare 2 pot fi destul de confuze la început. Indiferent dacă sunteți un nou venit în serie sau doriți doar să știți exact cum va funcționa prestigiul în viitor, acest ghid explică sistemul în detaliu. De la provocările zilnice până la ceea ce se întâmplă după ce ați atins rangul militar 55, sunt multe de acoperit. Este posibil să nu puteți deveni la fel de prestigios ca nivelul Amsterdam în campanie (se deschide într-o filă nouă), dar vă veți apropia destul de mult.

W5uSEsW7yefCNTHatS03v5q7.png


Sunt explicate prestigiul și rangurile Modern Warfare 2

Sistemul de prestigiu Modern Warfare 2 funcționează similar cu intrările anterioare din serie, cum ar fi Black Ops Cold War și Vanguard, ceea ce înseamnă că sunt legate de sezoane. Sezonul 1 începe pe 16 noiembrie, așa că mai sunt câteva săptămâni de așteptat înainte de a putea începe să câștigi prestigiu.

Deși sezonul nu este încă live, poți totuși să începi călătoria pentru a ajunge la rangul militar 55. Odată ce începe sezonul 1, vei putea să-ți resetați nivelul de rang înapoi la MR 1 și, în schimb, vei câștiga un nivel de prestigiu. . Apoi puteți crește din nou până la MR 55, puteți obține următorul rang de prestigiu și clătiți și repetați.

Progresând prin aceste niveluri, vă va răsplăti cu încărcări implicite suplimentare în multiplayer, precum și cu opțiunea de a le personaliza alături de armele Warzone 2.0 de la rangul 4. În plus, veți obține și acces la platforme de arme pentru a modifica în Gunsmith, ambele echipamente letale și tactice pentru echipamentele tale multiplayer, precum și avantajele, upgrade-urile de teren și killstreaks de care vei avea nevoie pentru modurile online.

new_era-mw2.jpg


Modern Warfare 2 Military Rank: Cum să obțineți Player XP

Pentru a-ți crește rangul militar Modern Warfare 2, atât înainte, cât și după ce ai obținut orice rang de prestigiu, vei avea nevoie de XP pentru jucător. Deși îl puteți obține cu ușurință efectuând acțiunile clasice în modurile multiplayer, cum ar fi ucideri sau lovituri în cap, există destul de multe sarcini suplimentare pe care le puteți aborda pentru a crește nivelul mai rapid și mai eficient.

Iată modalitățile de a-ți crește nivelul militar Modern Warfare 2:

 

  • Efectuați acțiuni precum ucideri și lovituri în cap în timpul meciurilor multiplayer
  • Completați provocările zilnice în multiplayer și operațiuni speciale
  • Completați provocările de carieră în multiplayer și operațiuni speciale
  • Completați provocările bonus


MWII-LAUNCH-INTEL-TOUT.jpg

În multiplayer, există trei categorii principale de provocări zilnice: o sarcină generală, cum ar fi obținerea a 15 ucideri în timp ce țintiți în obiective sau câștigarea meciurilor, o provocare cu arme, cum ar fi obținerea a cinci ucideri cu pușca de lunetist sau cinci lovituri în cap cu un SMG și un obiectiv special care necesită anumite Echipamente de încărcare, cum ar fi îmbunătățiri de teren sau avantaje.

În plus, dacă finalizați toate cele trei provocări zilnice, veți obține acces la un obiectiv bonus. Acest lucru vă oferă două sarcini posibile de abordat, dar trebuie doar să finalizați una pentru a obține XP suplimentar.

În ceea ce privește operațiunile speciale, există câteva variante. Prima provocare este generică și poate fi abordată în orice misiune. A doua și a treia provocare pot fie să urmeze o filă similară, fie să fie specifice pentru cooperare. În ceea ce privește provocarea Bonus, aceasta vă oferă și posibilitatea de a alege una dintre cele două provocări de misiune. Atât cea de-a treia, cât și Provocarea Bonus vă vor aduce, de asemenea, Stele Special Ops, care sunt necesare pentru a progresa prin kiturile Special Ops.

FMkzQANU8UaQt3tS6UoyiG-970-80.jpg.webp

În ceea ce privește provocările în carieră, acestea funcționează puțin diferit. Vă puteți aștepta să vedeți sarcini similare care implică ucideri și câștiguri în meciuri, cu toate acestea, altele implică utilizarea unor arme specifice sau sarcini mai dificile, cum ar fi obținerea de Longshots. Cu excepția cazului în care sunteți principali lunetisti, atunci sunteți într-o perioadă proastă.

 În multiplayer, unele dintre aceste provocări pot avea mai mulți pași de reper. Aceasta înseamnă că puteți începe să obțineți XP ceva mai devreme, spre deosebire de a fi nevoit să finalizați complet o provocare, deși există XP suplimentar care vă așteaptă dacă faceți acest lucru. Provocările în carieră sunt, de asemenea, o modalitate bună de a obține carduri de apel ocazional.

mw2-reveal-meta-share.jpg

În cadrul Special Ops, provocările sunt împărțite în Intel Collection și Career Star Unlocks. Pe scurt, nu lipsesc activitățile de urmat. Vă puteți aștepta și la unele provocări suplimentare în timpul fiecărui sezon, care vor fi deblocate la etape de prestigiu.

Acesta este tot ce trebuie să știți despre prestigiul Modern Warfare 2 și despre pozițiile multiplayer! Mult noroc cu grind înainte de Sezonul 1 - deși pare că va fi o perioadă aglomerată, cel puțin lansarea va ține jucătorii ocupați, astfel încât aceștia să nu mai cheltuiască sume ridicole de bani pe skin-uri Burger King (se deschide în filă nouă).

MWII-000-ARTREVEAL-001.jpg


Sursa



 

  • Like 1

“It is not wise to judge others based on your own preconceptions and by their apperances.”

icegif-765.gif

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines