Jump to content

[Stiri] Cinci jocuri Steam noi pe care probabil le-ai ratat


Japonezu

Recommended Posts

Sortând fiecare joc nou pe Steam, astfel încât să nu fie nevoie.
Într-o zi medie sunt lansate aproximativ o duzină de jocuri noi pe Steam. Și, deși credem că este un lucru bun, poate fi, de înțeles, greu de ținut pasul. Pietrele prețioase potențial interesante vor fi cu siguranță pierdute în potopul de lucruri noi de jucat, cu excepția cazului în care sortați fiecare joc care este lansat pe Steam. Deci exact asta am făcut. Dacă nimic nu vă convine săptămâna aceasta, am adunat cele mai bune jocuri pentru PC (se deschide într-o filă nouă) pe care le puteți juca chiar acum și o listă curentă a jocurilor din 2022 (se deschide într-o filă nouă) care sunt lansate în acest an.


Signalis

 

Release:‌ October 28
Developer:‌ rose-engine
Launch price:‌ ‌$20


Signalis este o interpretare atrăgătoare de ciudată a supraviețuirii groazei științifico-fantastice, combinând grafica dioramică pixel art cu un surplus de groază psihologică. Protagonistul Elster este o „Replika” pierdută pe o planetă misterioasă, înghețată, dar bazat pe filmările timpurii ale jocului, jocul are loc în mare parte pe o navă spațială abandonată. Elster navighează în aceste împrejurimi ciudate în căutarea „partenerului ei pierdut și vise pierdute” și, așa cum te-ai aștepta, pe parcurs există o mulțime de puzzle-uri de rezolvat și inamici cu care trebuie să te lupți. Într-o perioadă în care jocurile horror moderne par să se încline mai mult ca niciodată spre gore, Signalis optează în schimb pentru o stare de spirit opresivă de melancolie, luând indiciile ca Stanley Kubrick și David Lynch, mai degrabă decât un videoclip VHS din anii 1980.



Saturn Quest: R. U. N. E. 3000
 

Release:‌ October 29
Developer:‌ Arkhouse Telegraph
Launch price:‌ ‌$5.09 


Iată un amestec fascinant de aventură și strategie în timp real, cu pixel art suprarealist pentru care să mori. Amplasată într-o misterioasă stație spațială în care se desfășoară „experimente ilegale” asupra personajului jucătorului, această ieșire îmbină aparenta simplitate a unei „arene de șef în stil Zelda” cu o abordare accesibilă a jocului de strategie RTS. După cum demonstrează trailerul de mai sus, este un lucru destul de variat: așteptați-vă la o explorare clasică pe 16 biți, la elementele RTS menționate mai sus, precum și la o derulare laterală. Acesta este de fapt al treilea joc Saturn Quest: studioul pentru o persoană recomandă să joci primele (se deschide într-o filă nouă) două (se deschide într-o filă nouă) înainte de a-l aborda pe acesta. Dar fă ce vrei. Nimeni nu te obligă.


Charon's Staircase

 

Release:‌ October 28
Developer:‌ Indigo Studios
Launch price:‌ ‌$22.49


Charon's Staircase este un joc de groază la persoana întâi cu o premisă foarte atrăgătoare: ești un agent secret însărcinat să distrugă dovezile trecutului opresiv al regimului tău, cu atât mai bine pentru a câștiga calitatea de membru al Uniunii Europene. Principalele dovezi care trebuie distruse sunt unele documente clasificate păstrate la moșia Oack Grove. Desigur, acolo te îndrepți și, firește, este foarte înfricoșător. Ceea ce urmează este combinația obișnuită de explorare, rezolvare a puzzle-urilor și evaziune de ghoul, dar veți descoperi, de asemenea, că regimul la care lucrați este mult mai intens decât se credea inițial.



Paper Cut Mansion
 

Release:‌ ‌October 28
Developer:‌ Space Lizard Studio
Launch price:‌ ‌$18 


Încă un joc de groază (deoarece Halloween), această intrare aduce direcția artistică în stil Paper Mario în genul roguelite. După cum v-ați aștepta, Paper Cut Mansion seamănă mai mult cu un joc de groază decât cu un RPG capricios Nintendo, cu o abordare mai matură și mai pictură a esteticii decupate de hârtie. Este o horror de supraviețuire de sus în jos, cu medii generate procedural și alte elemente roguelite, și anume, deblocări permanente care vă ajută să vă creșteți șansele de a învinge jocul. Atractia unui joc de groază de supraviețuire care poate fi rejucat la nesfârșit – complet cu puzzle-uri, misiuni și răi – este evidentă, dar stilul artistic este cel care ridică Paper Cut Mansion.


Garbage Pail Kids: Mad Mike and the Quest for Stale Gum

 

Release:‌ October 26
Developer:‌ Retrotainment Games, Digital Eclipse
Launch price:‌ ‌$9


Nu mulți oameni știu, dar filmul pentru copii Garbage Pail (se deschide într-o filă nouă) este cea mai bună piesă de cinema apărută din anii 1980. Numai asta face ca acest platformer pe 8 biți să merite investigat: sigur, este doar un alt platformer în stil retro, dar este unul impresionant de ortodox, moștenind chiar și aspectele mai urâte ale vechilor jocuri NES, cum ar fi Wonder Boy. Poți să joci ca patru dintre Garbage Pail Kids, fiecare cu propriile abilități, și există șase nivele „incitante” de explorat, toate pline de inamici și capcane enervante. Pagina Steam avertizează că jocul „conține reprezentări pixelate și infantile ale flatulenței, feselor, vărsăturilor, mucusului și multe altele”, așa că fiți bine avertizați: acesta este un joc video încântător de stânjenit.


Surse

 

“It is not wise to judge others based on your own preconceptions and by their apperances.”

icegif-765.gif

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines