Jump to content

[Stiri] Defecțiunea Sims 4 transformă Sim-urile tuturor în găuri totale


Japonezu

Recommended Posts

Sims 4 trebuie să se fi trezit pe partea greșită a patului în fiecare zi în ultima lună, pentru că de la un patch de la începutul lunii octombrie, sim-urile au fost mult mai răutăcioase decât de obicei.

ss_2fc938d99a1e87893852cb2d2113478190607941.1920x1080.jpg?t=1666819875


După cum a menționat SimsCommunity există un întreg thread pe forumul EA  dedicat oamenilor care semnalează cât de ticăloși au devenit Sim-ii lor. A fost semnalat pentru prima dată în ziua patch-ului, 11 octombrie, cu raportul inițial menționând: „Sims-ul mei se insultă neîncetat unul pe altul în mod autonom. Sunt o familie care sunt toți prieteni buni, fără trăsături sau abilități răutăcioase, fără probleme anterioare. Oricum. Nu am avut niciodată un sim insultă pe nimeni în mod autonom, iar acum se întâmplă de mai multe ori pe minut de joc."

capsule_616x353.jpg?t=1666909174


Da, se pare că, dintr-un anumit motiv, Sims decid să fie urât unul cu celălalt din proprie voință. De obicei, fără nicio trăsătură răutăcioasă sau nepoliticoasă, va trebui să-i îndeamnă singur pentru a le scoate orice fel de comportament răutăcios. Pare probabil datorită trăsăturii loiale care a fost adăugată recent în jocul de bază. Acum există 81 de pagini cu jucători care își împărtășesc poveștile pline de răutate despre Sim, familiile care se prăbușesc și jucătorii trebuie să-și îngrijească fiecare mișcare a familiei. Postarea inițială are, de asemenea, peste 1.000 de persoane care au apăsat butonul „și eu”, ceea ce înseamnă că se confruntă și cu problema.

spacer.png

După săptămâni în care Sims țipau unii la alții, s-au insultat unii pe alții și s-au bătut, EA a recunoscut acum că ticăloșia răspicată este o problemă deschisă. O postare pe forumul spune că echipa „lucrează activ la o remediere”, care sperăm că va ajunge mai devreme decât mai târziu.

the-sims-4-cottage-living-800x500-3.jpg


Sunt mai mult un constructor decât o fată de joc, așa că, din fericire, nu m-am confruntat cu frustrarea. Dar pentru mulți s-a dovedit a fi o eroare care distruge jocul, deoarece relațiile sunt rupte și se îngrămădesc emoțiile și sentimentele negative. Să sperăm că toți Sim-ii noștri iau ceva de mâncare, fac un pui de somn confortabil și se trezesc simțindu-se înviorați și mult mai buni după o remediere rapidă.

Surse

“It is not wise to judge others based on your own preconceptions and by their apperances.”

icegif-765.gif

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines