Jump to content

[Stiri] Minecraft în Halo 3 este o încântare distructabilă


Japonezu

Recommended Posts

Unele modificări au fost doar menite să fie, iar Halo 3 ca Minecraft se simte ca unul dintre ele. Creat de vechiul modder Halo and Souls InfernoPlus, Halocraft este un pachet de hărți multiplayer care funcționează cu Halo: The Master Chief Collection și înlocuiește patru hărți cu hărți Minecraft distructibile.

NTRuznT5xMqhbdMVZUcpy7-970-80.png.webp


Acesta este probabil cel mai impresionant lucru la asta. Evident, partea Halo a lucrurilor funcționează perfect, dar modul în care interacționează cu partea Minecraft este ceea ce îți explodează blocul. Focul cu arme, daunele corp la corp și grenadele dăunează peisajului în diferite măsuri, iar hărțile sunt construite în jurul acestui lucru în moduri diferite: unul are o mulțime de panouri de sticlă ușor de spart peste o picătură fatală și vă puteți imagina cum se desfășoară acele meciuri.

maxresdefault.jpg

Pe mine? Vreau doar să iau ciocanul și să văd cum arde lumea. Sau cel puțin să mă prăbușească în jurul picioarelor mele.Am văzut modulul pe canalul youtuberului UberNick, unde îl puteți urmări cum joacă câteva meciuri în el și puteți descărca Halocraft de pe patreonul InfernoPlus de aici. Merită să subliniem cât de impresionant este acest mod: Halo MCC nu este construit pentru a avea hărți distructibile, dar aici aproape că pare să fie. Videoclipul de mai jos arată pasiunea care a intrat în această creație, precum și evidențiază unele dintre obstacolele cu care s-a confruntat InfernoPlus de-a lungul drumului și modul în care le-a ocolit.

825784-926632_20070921_001.jpg


Puteți verifica celelalte moduri ale InfernoPlus pe canalul lor de youtube, iar dacă vă place Halo, merită să vedeți ce realizează acest creator cu acel joc. Dacă sunteți mai interesat de partea Minecraft, puteți consulta lista noastră cu cele mai bune moduri Minecraft aici.

Sursa

  • Like 1

“It is not wise to judge others based on your own preconceptions and by their apperances.”

icegif-765.gif

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines