Jump to content

[Stiri] Cine este jucătorul CS:GO al deceniului? Este s1mple


taken

Recommended Posts

Lunetistul ucrainean al lui Na'vi a fost atât remarcabil, cât și consecvent.
 
F6Boqbr2Jo5cFuenTS8M8g-1200-80.jpg.webp

Maestrul ucrainean AWP Oleksandr „s1mple” Kostyliev a fost numit jucătorul CS:GO al deceniului de către ESL (cunoscut anterior ca Electronic Sports League și unul dintre cele mai mari organisme de eSport de acolo). El este unul dintre cei mai de succes jucători profesioniști individual din istoria Counter-Strike – deși nu a câștigat un major cu Natus Vincere până în 2021 – dar dominația sa totală cu AWP (tunul scump de sticlă cu o singură lovitură de la Counter-Strike și o armă care poate câștiga și pierde meciuri) a dus la nenumărate performanțe legendare.

Cariera profesionistă a lui S1mple a început cu echipa ucraineană LAN DODGERS, numită genial, în 2013, înainte de a trece în ligile mari cu HellRaisers. El ar avea o perioadă cu Flipsid3 Tactics și alte câteva echipe înainte de a trece la Team Liquid și un loc în semifinale la MLG 2016.



Na'vi este echipa CS:GO a lui s1mple din 2016, jucătorul s-a resemnat recent până în 2025. Marele premiu a venit, din păcate, într-un moment nepotrivit, s1mple primind premiul imediat după ce echipa Na'vi a suferit o supărare surpriză. în IEM Rio major și a fost eliminat. Dar, într-un fel, acest lucru reflectă elemente ale carierei lui s1mple: el este un performer individual remarcabil și consecvent, dar CS:GO este un joc de echipă și acolo se câștigă premiile.

FhYE9IOWAAQ5n2N?format=jpg&name=900x900  S1mple-from-NAVI-has-been-recognized-as-

sursa

 

spacer.png

CONTACT ME FOR PROBLEMS AND QUESTIONS | CONTACTATI-MA PENTRU PROBLEME SI INTREBARI

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines