Jump to content

[Stiri] Gigantul global care vine în România și face valuri în piața muncii: peste 1000 de locuri de muncă cu salarii generoase


taken

Recommended Posts

Un important studio de jocuri cu sedii în Dublin, Katowice, Paris și Milano și-a anunțat intrarea pe piața din România cu un studio în București, dar și disponibilitate pentru poziții remote, joburi de la distanță. Acesta va veni la pachet cu nu mai puțin de 1000 de locuri de muncă în următorii ani.

La nivel global, Keyword Studio este unul dintre mai importanți furnizori de servicii tehnice și creative, iar odată cu extinderea pe piața din România, forța sa de muncă de aproximativ 12.000 de oameni va crește mult. În primii cinci ani de activitate, se vor angaja peste 1000 de specialiști. Dintr-un punct de vedere, Keywords era deja prezentă la noi în țară, după achiziția AMC Ro Studio, o companie specializată pe grafică 3D pentru jocuri video.



gigant-gaming-romania-angajari-keywords-

Angajări masive în România pe zona de gaming

Keywords Studios are o vastă experiență pe întregul ciclu de viață al dezvoltării jocurilor: începând de la dezvoltare, la testare, până la lansare pe piață și suportul post-lansare. Multe din aceste servicii le oferim de aproape 25 de ani unora dintre cele mai importante companii de jocuri din lume precum Activision Blizzard, Bandai Namco, Bethesda sau Electronic Arts. Ne dorim să contribuim la dezvoltarea industriei din România, oferind viitorilor colegi posibilitatea de a își aduce aportul la dezvoltarea unora din cele mai populare jocuri din lume.

De asemenea, studioul local va contribui și mai mult la creșterea globală de specialiști a Keywords, care se ridică la peste 12.000 de persoane și crește pe zi ce trece,” a precizat Vlad Alexandru, Director Regional (Europa de Est) la Keywords România. În următoarele luni, se vor angaja aproximativ 30 de specialiști pe poziții de player support și software development.

„Căutăm să angajăm nu doar în București, ci oriunde în țară, oferind numeroase locuri de muncă remote și contribuind astfel la dezvoltarea unor regiuni care până acum nu au fost în planul majorității multinaționalelor. Este o prioritate pentru noi să oferim specialiștilor cu care vom lucra un echilibru între muncă și viața personală și o recunoaștere financiară corectă în raport cu activitatea, experiența, vechimea și performanțele lor,” a adăugat oficialul companiei.

În ceea ce privește CV-ul Keyword, compania a lucrat în trecut la o serie stufoasă de jocuri de referință. Lista include: Star Wars Jedi: Fallen Order, Valorant, League of Legends, Clash Royale, Anthem, Doom Eternal, Mass Effect, Gears of War, Mortal Kombat, Just Cause, Tomb Raider, Mafia, World of Tanks și nu numai.
keywords-660x330.png
SURSA

 

 

spacer.png

CONTACT ME FOR PROBLEMS AND QUESTIONS | CONTACTATI-MA PENTRU PROBLEME SI INTREBARI

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines