Jump to content

[FILM] Scream VI


taken

Recommended Posts

Scream VI este un viitor film american slasher regizat de Matt Bettinelli-Olpin și Tyler Gillett, scris de James Vanderbilt și Guy Busick, cu scriitorul și creatorul de franciză original Kevin Williamson revenind ca producător executiv. Va fi o a 6 a aparaitie din seria de filme " Scream" si va fi o continuare directa a filmului Scream 5 sau {2022}.
scream2022-08-04-12-09-42.jpg
Distributia filmului este una bogata cu actori de fel cum ar fi : Melissa Barrera, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding,Hayden Panettiere și Courteney Cox.

In film isi face aparitia si actrita care si a facut numele sa rasune mai tare ca oricand jucand rolul principal in "Wednesday", Jenna Ortega joaca rolul personajului " Tara Carpenter ", aceasta este sora " pe jumatate " a lui Sam Carpenter.

Starul francizei Neve Campbell a anunțat că nu se va întoarce în rolul Sidney Prescott, deoarece nu este mulțumit de oferta care i-a fost prezentată, făcând din acesta primul film din franciză care nu prezintă actrița sau personajul.
scream.png
Filmul continuă cu supraviețuitorii celor mai recente crime Ghostface, surorile Samantha și Tara Carpenter și gemenii Chad și Mindy Meeks, lăsând Woodsboro în urmă și începând un nou capitol al vieții lor în New York City doar pentru a fi din nou afectați de o serie. a crimelor comise de un nou criminal Ghostface.



 

 

spacer.png

CONTACT ME FOR PROBLEMS AND QUESTIONS | CONTACTATI-MA PENTRU PROBLEME SI INTREBARI

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines