Jump to content

[ Stiri ] Noul joc Star Wars Jedi: Survivor va putea fi jucat si pe Playstaion 4 si Xbox One


taken

Recommended Posts

In urma unor rezultate financiare bune aduse de noul joc Star Wars Jedi: Survivor, Electronic Arts si studioul Respawn Entertainment au divulgat informatii despre ce platoforme vor putea juca noul joc pe viitorul apropiat. 

spacer.png
Dezvoltarea versiunilor pentru Playstation 4 si Xbox One sunt inca in stagii initiale, avand in vedere ca Respawn Entertainment se concentreaza in principal pe imbunatatirea peformantelor pe platformele Playstaion 5 si Xbox Series X|S si PC. Cu toate acestea putem fi siguri ca vom vedea in scurt timp versiunile mult asteptate de jucatorii cu platforme vechi. 


PMEABr2MrYxEnxHgGdHMXX.jpg


Star Wars Jedi: Survivor continuă povestea lui Cal Kestis, la cinci ani de la evenimentele din jocul precedent al seriei. Protagonistul, încercând să dejoace planurile Imperiului, începe să simtă presiunea și responsabilitatea ce revine singurului supraviețuitor Jedi din galaxie.
 

Trecut de la rangul de Padawan la cel de Cavaler Jedi, Cal are la dispoziție noi abilități speciale, noi echipamente, moduri inedite de a folosi Forța, precum și stiluri de luptă noi cu lightsaber-ul. Pe parcursul aventurii sale, Kestis descoperă planete noi din galaxia Star Wars, fiecare cu propriile medii de joc, provocări și inamici noi, dar și vechi prieteni.

sursa

 

spacer.png

CONTACT ME FOR PROBLEMS AND QUESTIONS | CONTACTATI-MA PENTRU PROBLEME SI INTREBARI

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines