Jump to content

JusT4WinN

Server Managers
 • Posts

  269
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Everything posted by JusT4WinN

 1. Ai primit unban. Locked.
 2. Topul va ramane asa cum este in momentul actual. Locked.
 3. Acceptat. Locked.
 4. In caz de primiti ban pe Server si nu faceti Cerere Unban in 48 Ore, cererea voastra dupa nu va mai fi luata in considerare. Extras din regulament. Eu din cate vad in poza arata ca ai primit ban in 2021, prin urmare banul ramane. Locked.
 5. Cutitul special a fost scos. Toti cei care au achizitionat acel cutit vor primi in schimb un cutit de admin la alegere. Locked.
 6. Acceptat. PM cu datele. Locked.
 7. Acceptat. Locked.
 8. Acceptat. PM cu datele. Locked.
 9. În perioada 01.05.2022 - 01.06.2022 cei care o să fie pe locul 1, 2 și 3 în top 15 (excluzând VIP-ii) o să primească VIP Gratis. Pentru a participa trebuie doar să respectați regulamentul principal al serverului. Regulamentul îl găsiți aici. (click) Cei care au deja VIP pe server nu au voie să participe, dacă cineva din cei care au VIP GOLD este in top, automat o să selectăm alt câștigător. Pentru a vedea top15 tastați în chat /top15 Pentru a vedea beneficiile VIP-ului tastați /vip Premii: Locul #1: VIP GOLD + Barn Beast (Knife) 12 luni Locul #2: VIP GOLD + Apex (Knife) 6 luni Locul #3: VIP GOLD + Stiletto (Knife) 3 luni Pentru a intra in posesia premiilor discutați cu @Senn sau @JusT4WinN Steam - qKuch Steam - Lutherkov Discord - qKuch#4629 Discord - Lutherkov#9767 PM pe forum PM pe forum
 10. Acceptat, este prima si ultima sansa din partea mea avand in vedere comportamentul tau. Locked.
 11. Ai primit unban. Locked.
 12. Problema rezolvata, ai primit unban. Locked.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines